- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Kan ver canım hamilesin yaBu suan ki halleri inşallah ya
Hamilesin canım o kadar netki benimde kızımda öyleydi 400 değerle öğrendimİnişlalah ya
İşte tam burda canım çok ince bir çizgi var göre bildiniz mi acabaBen goremedim ama awox yoksa asla cizgi cikarmayan bi test
Yarin tekrar yaparsan net cikar belki
Yaaa ilk olacak benim çok heyecanlıHamilesin canım o kadar netki benimde kızımda öyleydi 400 değerle öğrendim
Ne güzel çok güzel bir duygu canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hamilesin canım kan ver hemen çok net yaniYaaa ilk olacak benim çok heyecanlı
Gidiyorum inşallah dua edin lütfenNe güzel çok güzel bir duygu canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hamilesin canım kan ver hemen çok net yani
Dualarım seninle canım banada haber ver canım çok merak ediyorum ama varya hamilesinGidiyorum inşallah dua edin lütfen
Hastane sana yakın mı canım hamilesin ya bariz belli çizgilerGidiyorum inşallah dua edin lütfen
Çok az kaldı yakın sayılır tabi ki 1 saate çıkar sonuçHastane sana yakın mı canım hamilesin ya bariz belli çizgiler
Çizgi belli inşallah yalancı çizgi değildirHastane sana yakın mı canım hamilesin ya bariz belli çizgiler
Beta 111Hastane sana yakın mı canım hamilesin ya bariz belli çizgiler
Çizgi belli inşallah yalancı çizgi değildir
Hamilesin canım ne güzel Allah saglikla kucağına almayı nasip etsinBeta 111
Tebrik ederim canım adetin ne zamandi biliyordum hamile olduğunu testinde belliydi canımBeta 111
6 şubatta regl oldum ya çok teşekkür ederimTebrik ederim canım ne güzel çıkmış değerin adetin ne zamandi canım
Değerden hiç anlamam kaç haftalık falanTebrik ederim canım ne güzel çıkmış değerin adetin ne zamandi canım
Şuan 4 haftalık canımDeğerden hiç anlamam kaç haftalık falan
Çok tebrik ederim canım senin adına çok sevindim6 şubatta regl oldum ya çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?