- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Evet canım bende zaten tam çöpe atacakken orayı görünce atmadımİlk fotoda belli ediyor biraz
Prodoctor nasıl acabaEvet canım güvenilir çok araştırip aldım canım her teste güven olmuyor bende çok yalancı pozitiflik olup doktorda negatif olduğunu öğrendim days doctor markası ile
oda güvenilir canım bende ondan aldım onda çıkmadı awox da çıktıProdoctor nasıl acaba
Yaa inşallah haber alırsak var diye söyleyelimoda güvenilir canım bende ondan aldım onda çıkmadı awox da çıktı
Korkuyorum ya negatif çıkarsa diye iki kez daha önce verdimSeninki bariz belli hamilesin ya hemen kan versene hamilesin
Tabiki canım paylaşırım sende paylaş canım kan versen hamilesin hemde bal gibiYaa inşallah haber alırsak var diye söyleyelim
Yaaa inşallahTabiki canım paylaşırım sende paylaş canım kan versen hamilesin hemde bal gibi
Yok canım bu markada güvenilir böyle okumuştum mesela bende çıkmadı kaç kez yaptim kan ver canım hamilesinKorkuyorum ya negatif çıkarsa diye iki kez daha önce verdim
Hamilesin ya hemde değerin yükselmiş bence cizgin çok net senden güzel haberler çıkacak kan ver canım hiç beklemeYaaa inşallah
Evet bende ilk kez böyle bir çizgi görünce şok oldum dikkatlice bakınca hemen orda ince bir çizgi var canım zor görülüyordu birazBen goremedim ama awox yoksa asla cizgi cikarmayan bi test
Yarin tekrar yaparsan net cikar belki
saglık Ocagı da hemen sonuç çıkmıyor hastane de randevum yok acilde yaparlar mıHamilesin ya hemde değerin yükselmiş bence cizgin çok net senden güzel haberler çıkacak kan ver canım hiç bekleme
İnsallah vardirEvet bende ilk kez böyle bir çizgi görünce şok oldum dikkatlice bakınca hemen orda ince bir çizgi var canım zor görülüyordu biraz
Evet canım ben yaptırdım acilde hemde kaç kez test yaptım pozitif çıktı de başımda çok ağrıyor ilaç içip içmemek konusunda kararsızım dersen hemen doktor kan istiyor benimde migrenim azitmisti onun için orda öyle demiştim hemen kan aldılarsaglık Ocagı da hemen sonuç çıkmıyor hastane de randevum yok acilde yaparlar mı
Aa süper ozamanEvet canım ben yaptırdım acilde hemde kaç kez test yaptım pozitif çıktı de başımda çok ağrıyor ilaç içip içmemek konusunda kararsızım dersen hemen doktor kan istiyor benimde migrenim azitmisti onun için orda öyle demiştim hemen kan aldılar
İsallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkese nasip etsinİnsallah vardir
Yenidir belki annesi
Aynen canım hemde daha çabuk çıkıyor e nabızdan bakabilirsin sonra hamilesin ya tebrik ederimAa süper ozaman
Bu suan ki halleri inşallah yaAynen canım hemde daha çabuk çıkıyor e nabızdan bakabilirsin sonra hamilesin ya tebrik ederim
Hamilesin canım ben burdayım diyor resmen bebiş canım hemen kan ver canım çok net çıkmış hamilesin hamilesinBu suan ki halleri inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?