Kizlar testime bakar misiniz

Test bozuk gibi elinizde varsa tekrarlayin ve 2 en fazla 3 damla idrar damlatin

3 damla damlattim bu ilki git gide koyulaşıyor gurbetteyim zaten eczaneye gittim aldım ya bende anlamadım neden böyle olduğunu kafayı yicem

Bir de neden hep bir tane test alıyorsunuz onu anlayamıyorum.. Heyecandan sanırım ben her gitmeme hobi gibi eczaneye uğrardım 3 er tane alır dönerdim eve.. Hatta eşimle birbirimizden habersiz aldığımız olurdu.. Şuan hamileyim evde 7 yane gebelik testim var şunu alırken en azından fazladna bir tane alsanız şüphe olmayacak böyle...

Adetiniz gecti mi ?
Hayır geçmedi ilgiç olan adetim biteli 10 gün oldu . Ama bu ay çok farklıydı 4 gün gecikti ve eskisi gibi sürmedi az geldi. Adet bittikten sonra da çok bel ağrısı çektim . Dış gebelik ameliyatı olduğum için de tedirgin oluyorum öyle olunca bugün test yaptım Allah korusun yine olurum diye. Basta negatifti sonra atmak için gittiğim de böyle olmuştu. Yine test yaptım şimdi Şuan negatif

Her gittiğim de 2 tane alıyorum hiç bi tane almadim :) sonuç negatif zaten ya diğerini de yaptım şuan tek çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…