- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Test bozuk olabilir tekrr yapinKizlar bu ne demek oluyor
Elim ayağım titriyor ben çok silik bi çizgi görüyorum heveslenmek de istemiyorumİkinci çizgi varla yok arası gibi, bilemedim tam net değil testi tekrarlamanızı tavsiye ederim.
Bastan tek çizgiydi üzüldüm bıraktım kendime kızdım sonra atmak için aldiğimda çıktıTest bozuk olabilir tekrr yapin
Bastan tek çizgiydiBana bozuk gibi geldi. 2. Çizgiden ziyade t den c çizgisine kadar pembelik var
Bastan bi sorun yoktu tek çizgiydi. Atmak için aldiğimda bu şekilde gördüm şimdi tekrarladım yine bunun gibi basta tek çizgi çıktı bekliyorum bakalımTest bozuk gibi elinizde varsa tekrarlayin ve 2 en fazla 3 damla idrar damlatin
İdrari mi fazla damlatiyosunuz yoksa kullandiginiz testin markasi mi sorunlu anlamadim ama 2. Cizgi hep daginik cikiyo. Kac damla idrar damlattiniz ve kac dk icinde cikti 2.si ?
İkinci çizgi değilde baya ikinci bir şerit var orada sanki boya bulaşmış gibi.. Test bozuk olabilir mi?? Bir de adetinize kaç gün var.. Kesinlikle testi tekrar etmelisiniz bence.. Bunda belli değil birşey..Kizlar bu ne demek oluyor
Hayır geçmedi ilgiç olan adetim biteli 10 gün oldu . Ama bu ay çok farklıydı 4 gün gecikti ve eskisi gibi sürmedi az geldi. Adet bittikten sonra da çok bel ağrısı çektim . Dış gebelik ameliyatı olduğum için de tedirgin oluyorum öyle olunca bugün test yaptım Allah korusun yine olurum diye. Basta negatifti sonra atmak için gittiğim de böyle olmuştu. Yine test yaptım şimdi Şuan negatifAdetiniz gecti mi ?
Her gittiğim de 2 tane alıyorum hiç bi tane almadim :) sonuç negatif zaten ya diğerini de yaptım şuan tek çizgiBir de neden hep bir tane test alıyorsunuz onu anlayamıyorum.. Heyecandan sanırımben her gitmeme hobi gibi eczaneye uğrardım 3 er tane alır dönerdim eve.. Hatta eşimle birbirimizden habersiz aldığımız olurdu.. Şuan hamileyim evde 7 yane gebelik testim var şunu alırken en azından fazladna bir tane alsanız şüphe olmayacak böyle...
Olsun canım üzülme.. Kaç günün var adete?. Onu söylememişsin.. İnşallah önümüzdekş aylara nasip olurHer gittiğim de 2 tane alıyorum hiç bi tane almadim :) sonuç negatif zaten ya diğerini de yaptım şuan tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?