• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız lütfen...

farah58

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
263
315
18
33
Herkese merhabalar kızlar. Görsel eklediğim testlerden miratech olanı akşam yaptım. Güvenilir olmadığını biliyorum bu yüzden ilk dakikadan koyu belirgin çizgi çıksa da yine de testi sabah ovula marka kaset test ile tekrarladım. Yine ilk dakikadan itibaren belirgin bir çizgi vardı 10 dk sonra da resmini çektim. Evet çok belirgin ama okadar çok testin azizliğine uğradım ki hala güvenemiyorum diyebilirim. Bat 4 Şubat ve sat belli değil eski düzenimle kullandığım program 7 mart tarihini gösteriyor ama korunmayı bıraktığımdan beridir çok düzensiz. İki ay adet olmadığım bile oldu. Bu yüzden net bir tarih yok. Ayrıca kafama takılan başka bir konu da erken döllenme olmadıysa bu kadar koyu çıkması normal midir sizce yani adet gününde yapılan testler bile çok silik çıkarken bunun koyu çıkması beni düşündürüyor. Lütfen yardımcı olun gerçekten belkide iyi bişeyler duymaya ihtiyacım olduğu için yazıyorum bilemiyorum. Ama sevinemiyorum şuanda...
2241880

Canım iki testinde yaniltacagini düşünmüyorum belkide adetten hemen sonra hamile kaldın bence hamilesin tebrik ederim :)

Sağol canım inşallah bir sorun yoktur🙏🏻 Okul çıkışı kan vermeye gideceğim

Herkese merhabalar kızlar. Görsel eklediğim testlerden miratech olanı akşam yaptım. Güvenilir olmadığını biliyorum bu yüzden ilk dakikadan koyu belirgin çizgi çıksa da yine de testi sabah ovula marka kaset test ile tekrarladım. Yine ilk dakikadan itibaren belirgin bir çizgi vardı 10 dk sonra da resmini çektim. Evet çok belirgin ama okadar çok testin azizliğine uğradım ki hala güvenemiyorum diyebilirim. Bat 4 Şubat ve sat belli değil eski düzenimle kullandığım program 7 mart tarihini gösteriyor ama korunmayı bıraktığımdan beridir çok düzensiz. İki ay adet olmadığım bile oldu. Bu yüzden net bir tarih yok. Ayrıca kafama takılan başka bir konu da erken döllenme olmadıysa bu kadar koyu çıkması normal midir sizce yani adet gününde yapılan testler bile çok silik çıkarken bunun koyu çıkması beni düşündürüyor. Lütfen yardımcı olun gerçekten belkide iyi bişeyler duymaya ihtiyacım olduğu için yazıyorum bilemiyorum. Ama sevinemiyorum şuanda...Eki Görüntüle 2241880
Hayırlı uğurlu olsun. Hcg herkeste farklıdır .vücudunuz yüksek seviyede hcg üretmiştir çoğul gebeliktir sıvı tüketiminiz azdır çok koyu çıkabilir ben kendi testlerimi ekliyorum bı fikir olsun diye. Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 110
İnşallah canım Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı:)
Hayırlı uğurlu olsun. Hcg herkeste farklıdır .vücudunuz yüksek seviyede hcg üretmiştir çoğul gebeliktir sıvı tüketiminiz azdır çok koyu çıkabilir ben kendi testlerimi ekliyorum bı fikir olsun diye. Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Amiiiin inşallah canım senin de koyu çıkmış benimki gibi hayırlısı olsun hakkımızda teşekkür ederim 🙏🏻

gebelik var Allahın ıznıyle . Kan testyle onaylabılırsınız .
Gözünüzaydın sağlıkla devam etsın ınşallah

maşallahhhh canım neredeyse hamılelık yarınlamış
kan ver kaç haftalık bakalım ,
gözün aydın

Back