Gözün aydın canım.. Çok yeni hamileliğin o yüzden silikKızlar normalde adetim pazartesi olacaktı belki Birgün falan gecikme olur diye salıyı bekledim.ama o günde olmadı bugün hala bişey yok ara ara hafiften adet ağrısı gibi geliyo ama geçiyo hemen bu sabah dedim test yapayım freely test aldım o varmış eczanede geldim hemen yaptım sonuç buanlamadım Bi türlü ikinci çizgi çok soluk çıktı. Sizce durum nedir?yardım edin
Sağlık ocağından versem olur mu kanVar gibi canım istersen yarın sabah tekrarla testi ya da bir kan ver direk
Yaaa şuan çok heyecanlıyım hemen gidip kan testi vericem hastaneye mi gitsem sağlık ocağına falan mıGözün aydın canım.. Çok yeni hamileliğin o yüzden silik
bence var canım hayırlı olsunKızlar normalde adetim pazartesi olacaktı belki Birgün falan gecikme olur diye salıyı bekledim.ama o günde olmadı bugün hala bişey yok ara ara hafiften adet ağrısı gibi geliyo ama geçiyo hemen bu sabah dedim test yapayım freely test aldım o varmış eczanede geldim hemen yaptım sonuç buanlamadım Bi türlü ikinci çizgi çok soluk çıktı. Sizce durum nedir?yardım edin
İnşallah vardır şimdi kan vermeye gidiyorumbence var canım hayırlı olsun
Kızlar normalde adetim pazartesi olacaktı belki Birgün falan gecikme olur diye salıyı bekledim.ama o günde olmadı bugün hala bişey yok ara ara hafiften adet ağrısı gibi geliyo ama geçiyo hemen bu sabah dedim test yapayım freely test aldım o varmış eczanede geldim hemen yaptım sonuç buanlamadım Bi türlü ikinci çizgi çok soluk çıktı. Sizce durum nedir?yardım edin
Yani sağlık ocağında yapılıyorsa git hemen ver canım. Bence var çünkü benimde 2. hamileliğimde aynı bu şekilde siliktiYaaa şuan çok heyecanlıyım hemen gidip kan testi vericem hastaneye mi gitsem sağlık ocağına falan mı
Şimdi kan vericem bakalımFreely hasas bi test geç dollenme olmuş belliki bi kaç gun takip et sonra kan ver istersen
Dayanamadım koştum hastaneye kan vericem bakalım hayırlısı artık dualarınızı bekliyorumYani sağlık ocağında yapılıyorsa git hemen ver canım. Bence var çünkü benimde 2. hamileliğimde aynı bu şekilde silikti
Şimdi kan vericem bakalım
Yok hastanede vericem canımSağlık ocağına vereceksen kayıt numarasını işte
Yok hastanede vericem canım
Tabikiii inşallah hayırlı sonuçlar alırım da sevimle yazarım sizeHe tmm cnm haber edersin
EvvetİnşAllah güzel haberlerle dönersin canım
Evet varmışbence bebiş var hayırlı olsun inşallah
hayırlı olsun kuzumm çok sevindim rabbim kavuştursun sağlıcaklaEvet varmış