- 27 Ekim 2022
- 60
- 94
- 8
- Konu Sahibi mucizeyibekleyenoz
-
anım hayalet çizgi var ben görüyorumKızlar 1 Ağustos’ta aşılama yaptırdım çatlatma iğnesini vurulalı 15 gün oluyor, 11. gün çok çok silik çıkmıştı bugün 13. gün ondan bir tık koyu çizgi çıktı gebelik var mıdır beklemeli miyim
Merhaba canım herhangi bir belirtiniz oldu mu bu süreçte. Ben 7. Günümdeyim sadece hafif Karın ve bel ağrısı oluyor. Sanki olmamış gibi sanki tutmamış gibi hissediyorum14 günmüş bekleme süresi ben 13. günde test yaptım bir de 11. günde gittikce belirginlesti ama bilemiyorum hiç
Yarın verin kan 2gun sonra bidaha verin.kan değeri 2kat artildiyda gebelik vardır.10gun sonra doktora gidin kese olup olmadığını bakarAy gerçekten mi doktorum sürekli beklemelisin diyor tam emin olamiyorum
Bence teste göre hamilesiniz.. bende aşılama olmuştum. 12 gün test yaptım ve aynısı çıktı. Şimdi çok şükür 8+3 deyim. İnşallah sizinde vardır. Kan vererek kesinleştirin. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)Kızlar 1 Ağustos’ta aşılama yaptırdım çatlatma iğnesini vurulalı 15 gün oluyor, 11. gün çok çok silik çıkmıştı bugün 13. gün ondan bir tık koyu çizgi çıktı gebelik var mıdır beklemeli miyim
İnşallah vardır canım. Bizim gibi anne olmak ümidiyle yanıp tutuşanlara da dua edinİlk günden beri kasık ağrılarım var 5. gün bir ara baya şiddetliydi dün de vardı çok rahatsiz edici değil ama hissediliyordu bir de aşılamadan 4-5 gün sonra göğsum çok hassaslaştı ve dolgunlaştı çok belirti aramadım ama bunlar vardi gerçi dahq kan vermedim belli de degil ama
Evett hamileyim cuma günü kese için doktora gideceğim bu hafta betamı takip ettik iki katı artti cuma günü doktor çağırdı açıkçası pek umutlu degildim burada aşılamanin tutmadigi yazılıyor ama nasip işiKonu sahibi hamile mi merak ettim Bende dün Aşılama yaptırdım inşallah bize de nasip olur
Ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaEvett hamileyim cuma günü kese için doktora gideceğim bu hafta betamı takip ettik iki katı artti cuma günü doktor çağırdı açıkçası pek umutlu degildim burada aşılamanin tutmadigi yazılıyor ama nasip işi
Amin inşallah dualarımdasınızNe güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?