• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar misiniz Al -bi gebelik testi emin olamadım.

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar adetime 5 gün var kendimde bir takım değişiklikler farkedince test yaptım fakat markasi Al bi testte iki tane T1 T2 noktası göstermiş üzerinde de açıklama yok
20221013_180359.jpg
ilk 3 dkda felan silik bi şekilde t2 de belirdi çizgi sizce gebelik var mı bu testi kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden tesekkurler

Merhaba kızlar adetime 5 gün var kendimde bir takım değişiklikler farkedince test yaptım fakat markasi Al bi testte iki tane T1 T2 noktası göstermiş üzerinde de açıklama yokEki Görüntüle 3145195 ilk 3 dkda felan silik bi şekilde t2 de belirdi çizgi sizce gebelik var mı bu testi kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden tesekkurler
bu testi daha once kullanmadim neden oyle t1 t2 tarzinda bir sey ?

golgeyi bende goruyorum ancak baska test ile tekrarlayin bence Umarim guzel haberi alirsiniz

bu testi daha once kullanmadim neden oyle t1 t2 tarzinda bir sey ?

golgeyi bende goruyorum ancak baska test ile tekrarlayin bence Umarim guzel haberi alirsiniz
Cok tesekkur ederim hayırlısı ile ins
Ben de bilemiyorum çok şaşırdım t1 t2 olayına üzerini de inceledim fakat herhangi bir bilgi vermemiş bikac gün daha bekleyip başka bir markayla tekrarlayim bakalim ne olacak sonuc

Cok tesekkur ederim hayırlısı ile ins
Ben de bilemiyorum çok şaşırdım t1 t2 olayına üzerini de inceledim fakat herhangi bir bilgi vermemiş bikac gün daha bekleyip başka bir markayla tekrarlayim bakalim ne olacak sonuc

tabi buda bir gebelik testi olduguna gore suanlik pozitif denilebilir emin olmak icin en guzeli tekrarlamak
haber veriseniz sevinirim Hoppa

Merhaba kızlar adetime 5 gün var kendimde bir takım değişiklikler farkedince test yaptım fakat markasi Al bi testte iki tane T1 T2 noktası göstermiş üzerinde de açıklama yokEki Görüntüle 3145195 ilk 3 dkda felan silik bi şekilde t2 de belirdi çizgi sizce gebelik var mı bu testi kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden tesekkurler
Aynı testle öğrendim bende aynı çizgi ama maalesefff benim bebeğim düştü sağ salim kucağına al rabbim yokluğunu göstermesin kan ver kuzum hamilesinnnnnn :))))

Bugün kan testi verdim değerim 12.6 çıktı var da diyemeyiz yokta diyemeyiz dedi acildeki doktor
5 gün daha bekleyelim sonuca tekrar bakalim dedi öyle işte canim haber verim dedimHoppa
cok sevindim seniin icin onlar simdi kimyasal filan olma ihtimalinden var yok diyemeyiz demislerdir ama gebelik baslangiici bu insallah degerin artar bunu evde yaptigin testlerle de gorebilirsin daha koyulasirsa degerin artmis demektir

cok sevindim seniin icin onlar simdi kimyasal filan olma ihtimalinden var yok diyemeyiz demislerdir ama gebelik baslangiici bu insallah degerin artar bunu evde yaptigin testlerle de gorebilirsin daha koyulasirsa degerin artmis demektir
Artık test yapmicam tatlım yaa beklemedeyim bakalim sali günü adet olmazsam kan veririm tekrar ama çok bel ağrım var ilk gebeligimde yasamamistim bunu Bi evladım var Bi kere de kimyasal gebelik yaşadım bilmiyorum bakalim hayırlısı artık ❤️

Back
X