- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Kızlar polikistik over sendromu var 1 yıldır cocuk istiyoruz olmuyor. En sonki adet tarihim 16 Ekim ama duphaston kullanmadan düzenli adet görmüyorum kullanmazsam.duzensiz adet olduğum için doktor her gittigimde adet sokturucu veriyor.duphastonla 16 ekimde adet olmustum 1 Kasım'da tekrar duphaston içmeye başladım. Pko oldugu için yumurtlama tarihimi bilmiyorum adetten 14 gün sonra 21 gün sonra denilsede maalesefki bu pkoya uymuyor cunku pkoda yumurta her ay olusuyomu olusmuyomu o bile muamma. Hiç de akıntım oldumu vesaire diye takip edip yumurtlama günü anlamaya çalışmadım Ağrı'da pkodan dolayı çoğu kez oluyo onuda yumurtlama oluyodur diye düşünemiyorum.ovulasyon testleri pkoda doğru sonuc vermiyor onuda kullanmıyorum.demem oki ne zaman yumurtlama oluyo olmuyo bilmiyorum en son ilişki tarihimi bile bilmiyorum deyim o kadar salmistim cunku. Ama 1 Kasım'da duphaston içtim 5 gün içtikten sonra goguslerimde müthiş bı ağrı basladi 1 haftadır baya göğüs ağrısı cekiyorum sadece göğüs ağrısı değil göğüsüm bildiginiz süt dolmus gibi agirlasip şişti mor damarlar belirginleşti.Hap bugün bitti adet genelde şu sıralar ilaç bittikten 5 veya 6 ci günü oluyorum ilaç bittikden 10 gün içinde adet olmak gerekiyor. Bugün sabah idrariyla değil saat oglen iki gibi test yaptım 13 dakkaydi sanırım silik belli belirsiz bişey çıktı fotosunu yukleyecegim en son adetimin ustunden 25 gün geçti sizce hamilelik varmıdır kasığımda da batmalar var ama adetmi yoksa hamilelik belirtisi mi anlayamadim normalde adetten önce hafif gogusumde hassasiyet olur bu ilk defa olan bişey