Canım bu testlerle 6 gün önceden öğrenmen çok zor bir ihtimal 4.dede birşey göremedim ben erken gebelik testi dene istersenMerhaba kızlar yeni evliyim adetime 6 gün var ve 4 gündür hamilelik testi yapıyorum anlayanlar bakabilir mi 4. Yeni yaptığım test yaklaşık yarım saat sonra çok hafif bir çizgi çıktı görebiliyor musunuz bilmiyoruminşallah hamişimdir bel ağrım çok var bugün ayrıca göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayanlar var mıdır aranızda yardımlarınızı bekliyorum
Yaa öyle mi dersin en son yaptığımdan çok emindim oysa kiTestlerinizin hepsi bozuk gibi
Kaç gün kala yapmam lazım canım testiCanım bu testlerle 6 gün önceden öğrenmen çok zor bir ihtimal 4.dede birşey göremedim ben erken gebelik testi dene istersen
Regl geciktikten sonra kaset test net sonuç verir durumun musaitse predictor early al dene bi fiyatı biraz pahalı sabah ilk idrarla yap amaKaç gün kala yapmam lazım canım testi
Yine bu testten de yapabilirsin ama akşam yapma sabah ilk idrarla yapKaç gün kala yapmam lazım canım testi
Tamam canım çok sağol yarın alayım erken gebelik testindenRegl geciktikten sonra kaset test net sonuç verir durumun musaitse predictor early al dene bi fiyatı biraz pahalı sabah ilk idrarla yap ama
Ne demek bana haber vermeyide unutma testi yapınca inşallah hamişsindirTamam canım çok sağol yarın alayım erken gebelik testinden
İnşallah canım tamam haber veririmNe demek bana haber vermeyide unutma testi yapınca inşallah hamişsindir
Tamam canım çok sağol erken gebelik alayım öyle deneyeyimya cok idrar damlattınız ya da testler bozuk. bu kadar erkenden kaset testler sonuc vermez. erken gebelik testi deneyebilirsiniz. bu testler genelde regl gecikmesinde daha doğru sonuc verir