• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Merhaba kızlar 🌸 bat tarihim 15 Aralık sabah test yaptım. Aslında fotoğrafta tam belli değil ama pembe çizgi görebildim ya da ben görmek istiyorum bilmiyorum🥺 bu arada hemen çıktı bu çizgi. Kuruma çizgisi değildir değil mi? Sizce kan testi yapmak için çok erken mi?

Eklentiler

• 52A08BAC-D249-4164-80A0-A973A59B3142.webp
    52A08BAC-D249-4164-80A0-A973A59B3142.webp
    156,3 KB · Görüntüleme: 305
Kan testini hemen yapabilirsiniz. Değeriniz düşük çıkar muhtemelen korkmayın daha yeni olduğu için. 2 günde 2 kat artması önemli olan

Merhaba kızlar 🌸 bat tarihim 15 Aralık sabah test yaptım. Aslında fotoğrafta tam belli değil ama pembe çizgi görebildim ya da ben görmek istiyorum bilmiyorum🥺 bu arada hemen çıktı bu çizgi. Kuruma çizgisi değildir değil mi? Sizce kan testi yapmak için çok erken mi?
Ay hayırlı olsun gebesiniz allahım inşallah isteyen herkese nasip eder💕

Canım hayırlı olsun çok güzel bir çizgi 😍 hayalet değil ve bence 6 gün önceden çıkması bile ayrı bir güzellik maşallah 😍 özellikle bir şeyler hissettin mi bu kadar erken yaptın belirtin var mıydı? Bir de yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günündü bugün?

Benim de bat 15 Aralık ama çok korkuyorum negatif görmeye o yüzden yapmıyorum sorulardaki merakımı bağışla🙈

Evet bu pozitif canım 😊 ama emin olmak için bat a kadar hergün ve mümkünse diğer markalardan test yap mesela önce kaset test yap ve her gün yaptığın kaset testleri yan yana koy giderek koyulaşmışsa kan testi verirsin

Canım hayırlı olsun çok güzel bir çizgi 😍 hayalet değil ve bence 6 gün önceden çıkması bile ayrı bir güzellik maşallah 😍 özellikle bir şeyler hissettin mi bu kadar erken yaptın belirtin var mıydı? Bir de yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günündü bugün?

Benim de bat 15 Aralık ama çok korkuyorum negatif görmeye o yüzden yapmıyorum sorulardaki merakımı bağışla🙈
İçimde bir ses seninde hamile olduğumu söylüyor umarım hamişşimdir ☺️

Canım ya ben beş gün önce değişik bir şey hissettim içimde. Yani sanki içime bir şey doğdu gibi . Çok farklı anlatamıyorum. Bende mide yanması mide ekşimesi ve çok bulantı oldu. Üst üste. Bir de sol kasığımda hafif bir ağrı var, beyaz akıntı var. İstediğini sorabilirsin💕

Hayırlı olsun 😀

Back
X