Kızlar testim bu şekilde değerim kanda kaç çıkar sizce

Eklentiler

• 3A3C231A-FE73-41CF-8509-BD6C09764178.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 40
Bende bugün sabah kan verdim. Cuma günü idrar testinde pozitifti benim testim. 27 aralıkta adet olmam gerekirken olmadım. Aon adet tarihim 27 kasımda oldu. Sizce benim değerim kaç çıkmalı?
Canım bence seninki en az 800 lerde çıkar benim ilk gebelikte adet 10 gün geçince 850 falan çıkmıştı canım belirtilerin nelerdi benim arada kasık ağrısı oluyo normalmi acaba

Canım bence seninki en az 800 lerde çıkar benim ilk gebelikte adet 10 gün geçince 850 falan çıkmıştı canım belirtilerin nelerdi benim arada kasık ağrısı oluyo normalmi acaba
1000 cıktı şimdi baktım yüksek cıktı sakıncası olur mu acaba? Kasık ağrısı evet oluyor gayet normal canım benim bebişten dolayı oluyor o

1000 cıktı şimdi baktım yüksek cıktı sakıncası olur mu acaba? Kasık ağrısı evet oluyor gayet normal canım benim bebişten dolayı oluyor o
Yok canim olurmu olmaz iki güne bir değeri takip et 1500 den sonra kese görünür diye biliyorum benim sonuç çıkmadı daha seninde 10 gün geçmiş normal öyle ckmasi maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah sağlık ocağında mi test yaptin

Evet
Evet canım sağlık ocağında yaptırdım bugün sabah

Merhaba Canım ,öncelıkle saglıkla gelsın.belırtın var mıydı regl oncesi ?

Kızlar doktorda hamileliği öğrendiğimiz zaman bebeğimiz en fazla ne kadarlık oluyor? Daha doğrusu şöyle sorayım; bir arkadaşımın 2 aylık hamile oldupunu duydum ve aynı gün bana da açıklMıştı. Ne kadar saklamış oluyor ki merak ettim

Hemen adet 1-2 gün geçip verirse 4-5 haftalık çıkar ama baya geçip gittiyse 2 aylıkta çıkar. Emin olmadan söylemek istememiştir

Hemen adet 1-2 gün geçip verirse 4-5 haftalık çıkar ama baya geçip gittiyse 2 aylıkta çıkar. Emin olmadan söylemek istememiştir
Teşekkürler nasip olursa bn de gizlicem inş hem d emn olurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…