- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah vardır. Evet koştum acile valla eşim dayanamadı.Maşallah inşallah var bence kan verin
Amin amin amin. İnşallah yoktur ve inşallah hayırlı şeyler öğrenirimİnşaAllah testte bir yanlışlık yoktur. Kanda da pozitifi görüp hayırlı ve sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıcakla kavuşursunuz.
Ayy Allahım aminnnnnn çok teşekkür ediyorumYanlışlık olacağını sanmıyorum hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yaHamilesiniz tebrikler yanlışlık var gibi durmuyor bir de bir hafta geçmiş.
Aynı ben hayır bir de benimki 1 yaşında. Tobe bismillahBöyle şeyler görünce içim açılıyor Allahım bende istiyorum diyorum sonra benim aklıma iki çocuğum olduğu geliyor ve Allahım sen koru diyorum
Teste göre hamilesin zaten 1 hafta gecikme de var hayırlı olsun inşallahAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Ben 1 Yıldır çok istiyordum. Ama bu ay umudu falan kesmiştim. Çok şükür ediyorum Allah’a bu günleri gösterdiği için Rabbim evlatlarınızı size bağışlasınBöyle şeyler görünce içim açılıyor Allahım bende istiyorum diyorum sonra benim aklıma iki çocuğum olduğu geliyor ve Allahım sen koru diyorum
Yanlışa benzemiyor guvenmiyosan bir tane daha yapAdetim 1hafta gecikti. Akşam öylesine bir test yapalım dedik ve sonuç 2 dakika içinde böyle çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi sizce ? Çok heyacanlıyım
Kız senin ederin var yine , ben tam bir issssyyaaağğnnnnnn …Aynı ben hayır bir de benimki 1 yaşında. Tobe bismillah
Çok teşekkür ederim. Her ay bekleyince artık inanamaz olmuştum hemen buraya koştum. Malum kimseye de diyemiyorumTeste göre hamilesin zaten 1 hafta gecikme de var hayırlı olsun inşallah
Allah razı olsun … inşallah sağlıkla kavuşunBen 1 Yıldır çok istiyordum. Ama bu ay umudu falan kesmiştim. Çok şükür ediyorum Allah’a bu günleri gösterdiği için Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın
Acildeyim Şuan kana koştuk eşimleYanlışa benzemiyor guvenmiyosan bir tane daha yap