Gebeliğe Hazırlık kızlar teste bi bakar mısınız??!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
89
43
88
36
Kızlar ben dün sabah idrar testi yaptın önce birşeyler göremedim .Üzüntüyle testi bırakıp işe gittim.Eve geldiğimde hiç umudum yoktu ama tekrar baktığımda ikinci çizgiyi gördüm.Adetime iki gün kala yaptım şimdi bir gün var .Tekrar test yapmaya korkuyorum bi bakar mısınız bu defa olmuş mudurResimde net çıkmadı ama ben bariz görüyorum

Eklentiler

• 763A30F8-9726-4645-98DB-1B691BCC4155.jpeg
    763A30F8-9726-4645-98DB-1B691BCC4155.jpeg
    22,1 KB · Görüntüleme: 679
10 dkdan sonraki özelikle Erken gebelik testleri hep yanıltıcı oluyor; ama bu normal geebelik testi.gebelik olabilir de, ama tedti yenileyin. Gebesiniz diyemem. İnsallah öylesindir

8CCBAD01-FA43-4B31-801B-0B4C33891F61.jpeg
Ben de dün yaptım aynı markayla önce bişey çıkmadı sonrasında resimdeki gibi. Normalde negatifse asla değişmezdi görüntü ilk defa böyle oluyor inşallah olmuştur ikimizin de bu ay:dua:

Tekrar test yapmadan nasıl bilebilirsiniz. Lütfen test yapın ve varsa hemen doktora gidin. Belki hamilesiniz ve bebeğiniz için yapmanız gereken birşey var. Progesteron düşük olabilir bir ilaç kullanmanız gerekebilir. İhmal etmeyin lutfen

Kızlar ben dün sabah idrar testi yaptın önce birşeyler göremedim .Üzüntüyle testi bırakıp işe gittim.Eve geldiğimde hiç umudum yoktu ama tekrar baktığımda ikinci çizgiyi gördüm.Adetime iki gün kala yaptım şimdi bir gün var .Tekrar test yapmaya korkuyorum bi bakar mısınız bu defa olmuş mudurResimde net çıkmadı ama ben bariz görüyorum
Şu markayı almayın yaa. Çok yanlış sonuç veriyor. Ama inşallah seninki doğrudur.

bu tür durumlarda testi tekrarlayın yine aynı çizgi varsa tamamdır

İnşallah vardır . Ben ümitlenmesem daha iyi sanırım 10 aydır bekliyorum ve hayal kırıklığı yaşıyorum bekleyeceğim bakalım

Ben de gittim bir heves erken gebelik testi aldım onda kesin çıkar diye. Yaptım hiçbişey çıkmadı sonra bi baktım testin tarihi geçmiş 1 sene önce. Sonucu etkiler mi bilmiyorum ama içimde sürekli bi umut bi şansımı zorlama var :)))

Ben de gittim bir heves erken gebelik testi aldım onda kesin çıkar diye. Yaptım hiçbişey çıkmadı sonra bi baktım testin tarihi geçmiş 1 sene önce. Sonucu etkiler mi bilmiyorum ama içimde sürekli bi umut bi şansımı zorlama var :)))
Aynı durum bende de var evet canım aynı marka bu markadan sonuç öğrenen tanıdıklarım var hayırlısı inşallah artık.Bir sene geçtiyse geçersizdir bence adet günün geçti mi peki?

Ben de test kuruduktan sonra ikinci cizgiyi cok gördüm ama ortada bir gebelik yoktu canim. Umitlenmenizi istemem çünkü ben fazlasiyla hayal kırıklığı yaşadım. Arkadaslarin dedigi gibi 10dk icinde çıktı çıktı, sonrasi genelde fos :KK14:

Back