- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
yok anam ne caprısi o gaddar da değil yane.kız isim vermiyim şimdi İzmirde kapalılara uygun bi yere gittik güya ,caprısden daha ucuzdu ama internetle uzaktan yakından alakası yok biz de bi gün zor kalıp en yakın tatil köyüne kaçtık güyabenneyaptımki burada tek kapalı ben olduğum için hiç odadan çıkamıyom bana uygun denize girme yeri yok çünkü.bi de herkes uzaylıymışım gibi bakıyo:roflol:nan valla kocamla oğlum tatil yapıyo ben bakıyom için kalmasın kızşakkıdıAllahdan ara sıra buraya takılıyomda zaman geçiyolaelaelaelaelae
Canim ben Capricede calistim. Orasi cok pahali ama canim sanmayin ki orasi cok luks cok guzel. Hicde degil. Yani resimlere, vaadlerine inanip gidiyorsunuz ama umdugunuzu bulamiyorsunuz. Kandirmaca cok bu turizmde. Gerci benden sonra tum kadroyu temelden degistirdiler ve cok degisiklik yapmislar, belki duzelmistir. Ben calisirken insanlar cok sikayet ediyordu. Ayrica diger kapali icin olan yerlerde matah degil. Onun icin oralara o kadar para vereceginize, guzel o kadar cok yer var ki, oralara gidin. Heeeee bizim eski kadroda Izmir Efes te cok guzel bir otel actilar. Adi Burc Club. Orasi Capriceden daha kucuk ama guzel.
Bende kapaliyim canim ve denizi cok ama cok seviyorum. Yani ben denize girmeden yapamam, gerci bu sene hic gidemedik gidemicezde o yuzden cok ama cok canim sikiliyor. Esim seni gotururum dedi ama okyanus, hic okyanus deniz gibi olur mu off:çok üzgünüm: Ben hasema ile gircem insallah. Gerci bir kac kez havuza girdim vucuduma yapisti ama esim havluyu getiriyo hemen vucuduma sarinca bir problem olmuyor.
Son düzenleme: