Ben ikinci çizgiyi görüyorum kan testi verin isterseniz net sonuç çıkarkızlar merhaba az önce test yaptım ve sonuca çok şaşkınım o kadar uzun zamandır bunu istiyordum ki gerçek mi diye düşünüyorum ilk gebeliğim de erken doğumla bitti o yüzden uzun zamandır istiyordum ama olmadı sizce var mı bişeyEki Görüntüle 3491359
yarın gidip vereceğim umarım Allah herkesin gönlüne göre verirgözle görülür bir şey var canım hayırlı olsun bence kan ver yarın
umarım vardırBen ikinci çizgiyi görüyorum kan testi verin isterseniz net sonuç çıkar
var gözüküyor canımadetinin kaçıncı gün gecikmesiydi
1 gün geçikti ama normalde pcos var çokta düzenli değil bu testi içime doğdu yaptımvar gözüküyor canımadetinin kaçıncı gün gecikmesiydi
çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur yarın kan vereceğim umarım iyi çıkarHayırlı olsun şimdiden
Umarım vardır var görünüyor, çıkar diye düşünüyorumkızlar merhaba az önce test yaptım ve sonuca çok şaşkınım o kadar uzun zamandır bunu istiyordum ki gerçek mi diye düşünüyorum ilk gebeliğim de erken doğumla bitti o yüzden uzun zamandır istiyordum ama olmadı sizce var mı bişeyEki Görüntüle 3491359
inşallahUmarım vardır var görünüyor, çıkar diye düşünüyorumPcosmuşsun kaç gün döngün?
2 gün sonra tekrar kan vereceğim umarım sağlıkla artarevet 209 çıktı hamileyim
ayy cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahhhhevet 209 çıktı hamileyim
Hayırlı olsuun belirtilerin nelerdi?evet 209 çıktı hamileyim
teşekkür ederim canımHayırlı olsun şimdiden
amin inşallahayy cok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahhhh
teşekkür ederim benim çok belirtim yoktu biraz koku hassasiyeti ve hafif tiksinti olduHayırlı olsuun belirtilerin nelerdi?