• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar test pozitif mi bakar mısınız ?

ruya3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
63
21
3
29
kızlar merhaba
az önce test yaptım bu şekilde çıktı adetime 4 gün var sizce pozitif mi silik çıktı.

Eklentiler

• 5dbc9d71-5b6f-4ef0-93ab-8af439f8c5db.jpg
    5dbc9d71-5b6f-4ef0-93ab-8af439f8c5db.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 217
Pozıtıf hayırlı olsn benımkıde yenı koyulasmaya basladı örnek olsn

Eklentiler

• F045BC4B-AA3B-4DA7-9A41-755B580C8CAE.jpeg
    F045BC4B-AA3B-4DA7-9A41-755B580C8CAE.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 198
Maşallah ne güzel pozitif. Bende dört gun kala denedim malesef ki negatif çıktı, inşallah pozitif olur

Erken gebelıkte bellı oluyo ılıskıden 8 10 gun sonra cnm hayırlısı
Erken gebelik Testi değildi üç mu beş tl lik testlerden. Bide sabah testi yapmadım ikindi vakti gibiydi. Hani ilk idrar önemli diyorlar bilmiyorum ya. Umut dünyası İşte

Erken gebelik Testi değildi üç mu beş tl lik testlerden. Bide sabah testi yapmadım ikindi vakti gibiydi. Hani ilk idrar önemli diyorlar bilmiyorum ya. Umut dünyası İşte
Bende hoc sabah ıdrarıyla yapmadm test gunden gune koyulasır zaten yada ıkı gun sonra yap ıyıce koyulasmıssa gozukur

Bende hoc sabah ıdrarıyla yapmadm test gunden gune koyulasır zaten yada ıkı gun sonra yap ıyıce koyulasmıssa gozukur
Yani negatif diyorsunuz. Ben de bi umut dedim. Belki de hamile Değilim. Ne yapayım kendimi böyle kandiriyorum

Yani negatif diyorsunuz. Ben de bi umut dedim. Belki de hamile Değilim. Ne yapayım kendimi böyle kandiriyorum
Cnm bnde ılıskıden 6 gectı 7 gecto normal test yaptm goguslerm acımaya baslamıstı negatıfte 8.gun erken gebelık hafıf kalınnbeyaz cızgı cıktı 10. De cok sılık 11.gun netlestı oyuzden bllı olmaz ama bn senın testını gormedm attınmı

Cnm bnde ılıskıden 6 gectı 7 gecto normal test yaptm goguslerm acımaya baslamıstı negatıfte 8.gun erken gebelık hafıf kalınnbeyaz cızgı cıktı 10. De cok sılık 11.gun netlestı oyuzden bllı olmaz ama bn senın testını gormedm attınmı
Test tek çizgi hatta bir gun bile beklektim saat başı gidip baktım belki ikinci çizgi silik çıkar diye. Boşuna bir gun boyunca baktım. Test tek çizgi. Çok üzüldüm ağladım. Her ay kaç kere test yapıyorum. :hasta::KK61:

Test tek çizgi hatta bir gun bile beklektim saat başı gidip baktım belki ikinci çizgi silik çıkar diye. Boşuna bir gun boyunca baktım. Test tek çizgi. Çok üzüldüm ağladım. Her ay kaç kere test yapıyorum. :hasta::KK61:
Bende oyleydım sabret sıkıntı varsa onlemınızı alın heryenı ay yenı baslangıc unutma

Back