- 7 Haziran 2019
- 36
- 10
- 23
-
- Konu Sahibi gokyuzununsiyahtonu
maalesef bugün pazar ve nöbetçi eczaneler baya uzak17 yaşında maşallah kendini baya gelistirmissin... gidip test alip neden bakmiyorsun???
teşekkür ederim umarım regl olmam çünkü ovülasyon tarihine göre cinsel ilişkimi veya tatil planımı ayarlıyorum bozulmaz umarımGenelde doğum kontrol hapını kesince o garip akıntı oluyor ama devamı adet olarak gelir
burada herkes gelip test yapsın hamile değilsin desin istemedim zaten sadece gelen lekelenmeyi ilk kez yaşıyorum ve bunun hakkında bilgi almak istedim sizden ama maşallah yaşımı görünce başlamışsınız sövmeyeBuradan kimse test yapamaz!
Bence söker adetin leke başlamış çünkü keşke bırakmasaydınteşekkür ederim umarım regl olmam çünkü ovülasyon tarihine göre cinsel ilişkimi veya tatil planımı ayarlıyorum bozulmaz umarım
evden uzak olunca eczanede bulamayınca işte naparsın unutkanlık başa bela. Peki şimdi tekrar devam etsem kanamam kesilir mi yoksa bırakayım kendi kendine devam mı etsin döngüBence söker adetin leke başlamış çünkü keşke bırakmasaydın
Bırak kendi kendine dönsün yoksa düzenini bozabilirsin hormonal sorun da yaşayabilirsin daha yaşın küçük çünkü çok fazla oynama döngünleevden uzak olunca eczanede bulamayınca işte naparsın unutkanlık başa bela. Peki şimdi tekrar devam etsem kanamam kesilir mi yoksa bırakayım kendi kendine devam mı etsin döngü
ablacım sen bu sitede bilgi arayan tecrübeli insanlardan yardım isteyen her küçük kıza saldırıyor musun böyle? Tecrübemiz olmadığı için bilgi ve yardım arıyoruz zaten. Bana sökmez cidden umursamam çünkü hayat bana ait ama bu yaptığını başkalarınada yapmamalısın. Yardım etmek varken yargılaman yanlış birşey.Fake fake geziyor gibisin....Madem yaşının küçüklüğünden dem vuruyorsun o zaman niye yaziyorsun?? Sen sosyal deneymisin? Ulke ne durumlarda diye????
tamam çok teşekkür ederim gelişmeler oldukça editlerimBırak kendi kendine dönsün yoksa düzenini bozabilirsin hormonal sorun da yaşayabilirsin daha yaşın küçük çünkü çok fazla oynama döngünle
Rica ederim bu arada bi abla tavsiyesi ; sevgilin de korunsun hem hastalıklar için hem de gebe kalmamak adına hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 değildir o yüzden hem sen korun hem de o korunsuntamam çok teşekkür ederim gelişmeler oldukça editlerim
aynen çoğunlukla korunuyoruz zaten ben hapa sağlama almak için 2. yöntem olarak başlamıştım ama bir tatil herşeyi bozduRica ederim bu arada bi abla tavsiyesi ; sevgilin de korunsun hem hastalıklar için hem de gebe kalmamak adına hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 değildir o yüzden hem sen korun hem de o korunsun
İyi hadi bakalım dikkat et sen yine de ve dediğim gibi bırak kanaman kendi kendine bitsinaynen çoğunlukla korunuyoruz zaten ben hapa sağlama almak için 2. yöntem olarak başlamıştım ama bir tatil herşeyi bozdu
saldım valla ağrımda azaldı şuanİyi hadi bakalım dikkat et sen yine de ve dediğim gibi bırak kanaman kendi kendine bitsin
Çekilme kanaması derken nasıl yani