kızlar tecrübesi olan bana yardım etsin lütfen

tansu3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
83
8
1
25
Kızlar meme küçültme diklestirme oldum her şey okey . Kabuklarım döküldü ancak meme başının hemen aşağı kısmında ki kabuk gazli beze yapıştı açıldı . Pansuman yapıyorum antibiyotik kremi sürüp gazlı bezle örtüyorum ertesi gün gazlı beze yapışıyor yara tekrar açılıyor. Napmam lazım sizce ? Gazlı bezle kapatmasam da bu kez korseye yapışıyor o daha tehlikeli … Spança yapışmaması için de bolca krem sürüyorum nemli kalsın diye ama sabah yapışmış oluyor . Yara tamamen kuruyana kadar hiç pansuman yapmadan gazlı bezle kabuk tutana kadar öylece bıraksam mı ? Tecrübeniz var mı ? Yara dediğim nohut tanesi kadar kabuğu kopmuş açık yara…

Bence pansuman yapip ufacik bant yapistirabilirsiniz sadece o kisma. Birkac gun acmadan bekleyin kabuk iyice sertlessin. Bu sekilde kabuk kendi dusmeden koptugu icin tekrar kabuk olusuyor. Banti dikkatli cikarirsaniz ypisicagini sanmiyorum. Orayi biraz dinlendirmek gerekiyor sanirim.

Yara bandı mı nasıl bir bant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…