- 7 Ocak 2025
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Papatya2863
Kızlar kusura bakmayın çok tecrübesizim fikirlerinizi merak ediyorum. 17 Aralık benim yumurtlama günümde biz birlikte olduk üç gün sonra benden kahve rengi leke geldi ben çok mutlu oldum hemen test yaptım negatif çıktı adetim de ayın 1-5 arası oluyor normalde düzenli de olurum yani. Neyse negatif çıktı biraz daha bekleyim dedim birsürü idrar testi aldım hemen hemen her gün bakıyordum hepsi negatif çıktı. Sonra benim modum düşmeye başladı 26 aralıkta kan testi verdim tekrar iki haftalık test baktım negatif dedi. Tabi ben artık kabullendim negatif olduğuna. Kaşıklarım ağrıyordu bu süreçte psikolojikken olduğunu düşünüyordum artık adet olmamı bekliyordum 1-5 Ocak oldu hala adet olmadım ara ara belirti geliyor geçiyor eskiden göğüslerim siserdi bir hafta önceden ama o belirti hiç gitmezdi adet olana kadar. Bunun da pskolojikmen olduğunu düşünüyorum ama yarın tekrar kan testi yaptıracağım. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar varmı sizce kahve rengi leke beni çok umutlandırdı aslında çünkü ilk defa öyle leke geldi benden benim gibi durumla karşılaşan varmı yarın test yaptıracağım ama çok heyecanlıyım sanki var gibi hissediyorum. İlgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim güzellerim