• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tecrübe yardım

Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    2

Evkusu14

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
30
5
16
29
Merhaba . Ben 2 yıllık evliyim eşim 1 yıl doğu hizmeti verdi ayrı kaldık asker. 1 yıldır düzenli ilişkimiz oldu ama hamile kalamadım kilo problemim var . Doğu psikolojisiyle kilo aldım. Bu ay adetim gecikti 3 gün geciktiginde test yaptım negatifti bugünse 7 gün gecikti . Hiç gecikmezdi en fazla 2 gün.
Sol kasığımda batma gibi bir his var arada sizcene zaman test yapsam kesin çözüm olur . Biliyorsunuz salgından doktorada ve hastaneye gidemiyoruz. Ama kendimi çok umutlandırıyor heyecanlandiriyorum. Lütfen yardım edin

Kilo aldığın için hormonsal değişim yaşıyor olabilirsin yada pko varsa onun yüzünden kilo alıp adetin sekmişte olabilir

Tekrardan test yaptınız mı peki.

Merhaba . Ben 2 yıllık evliyim eşim 1 yıl doğu hizmeti verdi ayrı kaldık asker. 1 yıldır düzenli ilişkimiz oldu ama hamile kalamadım kilo problemim var . Doğu psikolojisiyle kilo aldım. Bu ay adetim gecikti 3 gün geciktiginde test yaptım negatifti bugünse 7 gün gecikti . Hiç gecikmezdi en fazla 2 gün.
Sol kasığımda batma gibi bir his var arada sizcene zaman test yapsam kesin çözüm olur . Biliyorsunuz salgından doktorada ve hastaneye gidemiyoruz. Ama kendimi çok umutlandırıyor heyecanlandiriyorum. Lütfen yardım edin
Cnm büğün yıne test yap akşam inşallah çıkar çünkü hiç okadar geçikmez demişsin

10 gün bekleyim dedim kesin çözüm için geç döllenme vs diyorlar aklım karıştı o yüzden. Bu ay bir kilo alimim olmadı ama . Düzeniydi âdetlerim yinede sizce o etkili olmuş mudur. Ani oturup kalkınca sol kasığımda batma oluyor bu arada

Bir kaç tane alın bugün bir yapın bence çıkar. Benmde adetime 1 gün kala kanda yaptırdım negatifti. 4 gün sonra yaptırdığım da hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizde alıp yapın aradan 4 gün geçmiş belki çıkar 🤷‍♀️

Back