Çocuk Hastalıkları kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var bebişim kabız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fatos82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
6
0
bebişim 3 gündür kabız kayısı suyu yağ şurup hepsini denedik hiçbiride fayda etmedi ne yapmam lazım?

bebegin kac aylik? ve sadece anne sütlüyle besliyorsan yapmamasi normal ben sadece annesütüyle besliyordum 10 gün hic yapmamisti hemen dr.aldik solugu ama normal dedi ama yanlizca anne sütü iciyorsa normal

bebişim 3 gündür kabız kayısı suyu yağ şurup hepsini denedik hiçbiride fayda etmedi ne yapmam lazım?

kanzuk diye bir fitil var canım,son çare onu kullanabilirsin.Dr vermişti bu fitili kızkardeşimin bebeğine.Çok geçmiş olsuna.s.

anne sütü alan bebekler kabız olmaz 4,5 gun normal sayılıyor ama sen yinede doktoruna danış bizde kabız sandık ama degilmiş fitil verdi yarım kulanıyorsun canım

canım geçmiş olsun benim kızım çok çekti halada çekiyor.kuru erik kaynatıp ezip yedir veya suyunu içir herşeyden faydalı.birde gliserin kansuk diye fitil kullanabilirsin.süt içiyorsa içine 1 kaşık zeytin yağı koyabilirsin.bizde çok şeyler denedik.osmalak şurupta iyi gelmişti.

X