kızlar takvimim uygulamasını kullananlar bakabilir mi yada yumurtlama hakkında bilgisi olanlar

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
Takvimim uygulamasına göre dün yüksek gebelik şansım varmış bugünde yüksek yazıyor orta yazdığında birlikte olunsada olmuyor mu bebek bide bugün ikinci yüksek gebelik şansı günü bugün denesek olma ihtimali varmı bu arada saçmaladıysam cahilliğime verin

Sorunun cevabını bilemiyorum. Ama bu takvim uygulaması korunma yöntemini kullanan arkadaşlar var mı aramızda ?
Bunu merak ettim..

Ay merak ettim bu takvimi nerden yukleniyor hangi site bende yukliyeyim ovilasyon gunlerini gosteririr en azindan

Ben kullandim canim devamli takip ettim ordan yumurtlama gununu yumurtlama gunu bi oncesi ve bir sonrasi gun iliski oldu suan 16 haftalik hamileyim ben begendim uygulamayi ama ilk ay olacak die kosullama kendini surekli takip edip adet gunlerini falan girmen lazim ki ona gore yumurtlama gunlerini cikarsin

Orta gebelik şansı denedik ama yüksek gebelik şansının ilk günü olmadı işte bugün ikinci gün yüksek gebelik şansı

Bende kullaniyorum ama adet gunumu tutturamiyo soyle gunden hep 3 4 gun once geliyo :)) ama yinede seviyorum iliskiye girdigimiz gunleri falan yaziyorum . Suda var ben korunuyorum sadece adetimin duzeni icin kullaniyorum...

Ben bu programa gore hareket ederken hamile kaldim. Yumurtlama gunlerini tam gosteriyor. Tavsiye ederim.

bende kullanıyorum bu uygulamayı birde bu ay ovi.testi aldım takvimin gösterdiği gün testte koyulaştı doğru çalışıyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…