Kistim olan herkese yapılıyor kistin oldugu içinde biraz yüksek çıkması normal ne kisti oldugunu söyledimiBugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
korkmayın kistten dolayı yapılan testler benim CA-125 im şu anda 75 in üzerinde size ilaç tedavisi falan verecektirBugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
Bugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
Bakın doktor değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama tümör marker değerlerine benziyor. Kanser iseniz o değer 300-400 falan olurdu. Şu an çok minimal fark var. Bişey yok yani merak etmeyin. Hiç panik olmaya gerek yok ama kontrollerinizi de aksatmayın. Kisti almak isteyebilir doktor. Çocuk yapmanıza engel bir durum olacağını sanmıyorum.Bugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
Saolsonucunu bilmiyorum çok geçmiş olsun
konu önlere çıksın diye yorum yapıyorum canım
Insallah oyledir sabahtan beri kara kara dusunuyorum cok zor bi durum gercektenBakın doktor değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama tümör marker değerlerine benziyor. Kanser iseniz o değer 300-400 falan olurdu. Şu an çok minimal fark var. Bişey yok yani merak etmeyin. Hiç panik olmaya gerek yok ama kontrollerinizi de aksatmayın. Kisti almak isteyebilir doktor. Çocuk yapmanıza engel bir durum olacağını sanmıyorum.
Primolut verdi kullan reglinin 3. Gunu gel tekrar bakalım dedikorkmayın kistten dolayı yapılan testler benim CA-125 im şu anda 75 in üzerinde size ilaç tedavisi falan verecektir
yani dediğim gibi korkulacak bişey yok içinizi rahat tutunPrimolut verdi kullan reglinin 3. Gunu gel tekrar bakalım dedi
Tesekkur ederimyani dediğim gibi korkulacak bişey yok içinizi rahat tutun
Soylemedi canım 1 hafta sonra gelicek olan kan sonucunda belli olurmuş korkumda bunun icin zatenKistim olan herkese yapılıyor kistin oldugu içinde biraz yüksek çıkması normal ne kisti oldugunu söyledimi
Kistin ne olduğu kan tahlılındemi belli olucak yanlış anlamıyorum dimiSoylemedi canım 1 hafta sonra gelicek olan kan sonucunda belli olurmuş korkumda bunun icin zaten
Bana boyle soyledi ultrasonla baktı ve kan aldı ilacımida kan sonuclarimdan sonra yazdi Hic bisey anlamadim doktorumda masallah hic tatmin edici bi aciklama yapmadiKistin ne olduğu kan tahlılındemi belli olucak yanlış anlamıyorum dimiultrasonda veya emarda belli olur benım bildiğim
Nerde yaşıyorsunuzBana boyle soyledi ultrasonla baktı ve kan aldı ilacımida kan sonuclarimdan sonra yazdi Hic bisey anlamadim doktorumda masallah hic tatmin edici bi aciklama yapmadi
DenizliNerde yaşıyorsunuz
İstanbul olsa doktor önericektim bence başka doktora gidin sizDenizli
Oyle yapayım canım zaten icim hic rahat değilİstanbul olsa doktor önericektim bence başka doktora gidin siz
Aynb bendede vardı 3 cm lik 1 ay sonra adetle kendi gitti ultrason la bakıldı 2 tip kist biri fizyolojik biride patolojik fizyolojik de kendi gider adetle patolojikse alırlar laparoskopi ile patolojiye gider bakılır kisteKistin ne olduğu kan tahlılındemi belli olucak yanlış anlamıyorum dimiultrasonda veya emarda belli olur benım bildiğim
Insallah bende adetimle atarim cok korkuyorumAynb bendede vardı 3 cm lik 1 ay sonra adetle kendi gitti ultrason la bakıldı 2 tip kist biri fizyolojik biride patolojik fizyolojik de kendi gider adetle patolojikse alırlar laparoskopi ile patolojiye gider bakılır kiste
Kistin tipine bağlı çikolata kisti veya pko sa gitmezInsallah bende adetimle atarim cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?