Insallah degildir doktorun verdigi ilac beni mahvetti kasıklarm felaket agriyor simdiden boyleysem ilerisini dusunemiyorimKistin tipine bağlı çikolata kisti veya pko sa gitmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah degildir doktorun verdigi ilac beni mahvetti kasıklarm felaket agriyor simdiden boyleysem ilerisini dusunemiyorimKistin tipine bağlı çikolata kisti veya pko sa gitmez![]()
İlacın ismi nedirInsallah degildir doktorun verdigi ilac beni mahvetti kasıklarm felaket agriyor simdiden boyleysem ilerisini dusunemiyorim
Primolutİlacın ismi nedir
2 gundur kullaniyorum ama perisan oldum nefes alamiyorum karin agrisindan en son apandistim patladginda yasadim bu ağrıyı doktor gaz sancisi dedi sabah telefonla aradim ama degil eminjmİlacın ismi nedir
Bu kadar korkma öncelikle bu kan sonuçlarında aşırı bi yükseklik yok. Ayrıca kist içinde soğan kürü yapabilirsin. Ve kesinlikle farklı bir doktora gitmeyi ihmal etmeBugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
Gidicem zaten cunku bu kadinin verdigi ilac beni mahvetti karnım sert ve sis ayrıca Felaket bi agrim var sabahtan ber buscopan ic dedi ictim ama fayda yokBu kadar korkma öncelikle bu kan sonuçlarında aşırı bi yükseklik yok. Ayrıca kist içinde soğan kürü yapabilirsin. Ve kesinlikle farklı bir doktora gitmeyi ihmal etme
Dediğim gibi adet bitiminde soğan kürü de yapabilirsinizGidicem zaten cunku bu kadinin verdigi ilac beni mahvetti karnım sert ve sis ayrıca Felaket bi agrim var sabahtan ber buscopan ic dedi ictim ama fayda yok
Keske ilk basta onu yapsaydımda gitmeseydim doktora uygularım tabiki canım saolDediğim gibi adet bitiminde soğan kürü de yapabilirsiniz
Sende sağol canım inşallah faydası olurKeske ilk basta onu yapsaydımda gitmeseydim doktora uygularım tabiki canım saol![]()
InsallahSende sağol canım inşallah faydası olur
Canım kistin şiksyetleri neydi sendeBugün sabah doktora gittim Adetim bu ay varla yok arasında oldugu icin Sol yumurtalıgımda kist varmis 5.4 çapında kan sonuclarimda bunlar doktorum pek bisey soylemedi degerler yuksek adetin 3. Gunu bidaha geliceksin dedi ve ben suan felaket derecede korkuyorum bunlar ne tahlili sonuclarim kotumu bi bakin istedim 3 ay sonra dugunum var ve ben anne olamamak korkusunu suan kafaya fena taktim napıcam bilmiyorum delirmek uzereyim
Hic bi belirtim yoktu sadece gecen ay adet olamadım bi kac damla aktı kesildi bende korkup gittim dugunum var 3 ay sonra bi sorun olmasin hemen annelik dusunuyorum diye sonuc buCanım kistin şiksyetleri neydi sende
Insallah canımÇok geçmis olsun degerler cok yuksek degil gibi insallah iyi huyludur
Insallah canım![]()