Kızlar tahlil bonucuma bakar mısınız ?

Evet canim var cok sukur. Biliyordm ama kapsamli olarak bilmiyordum. Kucuk kistler var demisti doktor. Adet goremedigin icin oluyorlar demisti. Bir ay d.kontrol hapi kullanmistim. Cok asiri adet gormustum bayagi bi kanamam olmustu. Sonra uc ay daha kullanman gerekir yoksa hamile kalamazsn kalsanda düser dedi bende kullanmadim hamile kaldim. Nasip biraz iste. :) simdi de bir sene korunmadim bir suru doktora gittim adet oldugum icin kist gormedi hic biri .. Sonuclarin guzel hamile kalabilirsin dediler. Ama kalamadim. 20 gun adet gormeyince tavsiye uzerine baska doktora gittim. Oda tahlil bile yapmadan ultrasyona bakarak pcolusun dedi. Ama ben yine boyle ciddi birsey oldugunu bilmiyordm. Burda birde baktim ki herkes bu dertten muzdarip bebek sahibi olmayi engelliyormus meger. Bir suru sey denedim. Belki akisina biraksam daha guzel gecerdi gunlerim.
Uzulme bebegimm olurr bebegin bak 1 tane olmus niye olmasin karamsar dusunme artikkk

Canım Allah evladını sana bagıslasın uzun ömür versin ne güzel bebeğin olmus dogal yollardan yine olur cok sıkıntı etme darısı bana inş
Amin insallah canim. İsteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah :) insallah olur

Uzulme bebegimm olurr bebegin bak 1 tane olmus niye olmasin karamsar dusunme artikkk
Bir senedir cok doktora gittim. Kucaladikca birseyler cikiyor. Ciddi birseyim yok cok sukur ama bir kac ay mantar oldu sonra rahim agrisi cok oluyordu. Dogumdan snra agir kaldiramiyrm nirmal dogum yaptm ama cok agrim oluyor rahimde. Hep sorunum rahimle alakali olunca stres yaptm cok :)

Bir senedir cok doktora gittim. Kucaladikca birseyler cikiyor. Ciddi birseyim yok cok sukur ama bir kac ay mantar oldu sonra rahim agrisi cok oluyordu. Dogumdan snra agir kaldiramiyrm nirmal dogum yaptm ama cok agrim oluyor rahimde. Hep sorunum rahimle alakali olunca stres yaptm cok :)
Evet canim aslinda bende takintiliyim sana boyle dedigime bakma bende kurtaj oldum regl miktarim degisti benimde derdim bu

Evet canim aslinda bende takintiliyim sana boyle dedigime bakma bende kurtaj oldum regl miktarim degisti benimde derdim bu
İnsallah duzelir canim. Doktora sorunlarimiz nirmal geldigi icin fazla ilgilenmiyorlar. Ne yapacagimi hic bilmiyorm :)

İstenmeyen bir gebelik derken canim ? Düsük mü yasadin aldirdin mi uoksa
Benmde adet miktarım cok değildir senin ne kadar az? Tam olarak kaç gün sürüyor ve de bütün kanamalarını toplasan mesela toplamda kaç ped dolar?? Eger dogum kontrol hapı kullanıyosan uzun vadede rahim duvarını cok inceltiyor dolayısıyla adet kanıda cok seyreliyor

Benmde adet miktarım cok değildir senin ne kadar az? Tam olarak kaç gün sürüyor ve de bütün kanamalarını toplasan mesela toplamda kaç ped dolar?? Eger dogum kontrol hapı kullanıyosan uzun vadede rahim duvarını cok inceltiyor dolayısıyla adet kanıda cok seyreliyor
3 4 gunsuruyor ilk 2 gun normal kanama 3.4.gun damla damla oluyor 3 ped 4 ped degistiriyorum 3.4.gun iste kafam cok karisik ya kotu bisey varmidirki

Kullanmiyorn canim dogum kontrol hapi. Bazen akinti gibi oluyorm 10 gun suruyor. Bazen pedlerin sadece orda kismi az bir sekilde doluyor. En son iyi oldm. Onceden cok olurdm ama. Hamile kalmadan once aşiri olmustum belkide o icimi temizlemisti

Kullanmiyorn canim dogum kontrol hapi. Bazen akinti gibi oluyorm 10 gun suruyor. Bazen pedlerin sadece orda kismi az bir sekilde doluyor. En son iyi oldm. Onceden cok olurdm ama. Hamile kalmadan once aşiri olmustum belkide o icimi temizlemisti
Normalde adet kanamasıyla birlikte döllenmeyen yumurtanız ve rahim duvarınızın bir kısmı kanamayla dısarı atılır böleece kalınlaşan rahim duvarı her ay bir miktar tekrar incelir rahim duvarınız cok fazla inceldiyse eğer adwt kanamaları da azabiliyor, yani aslında cok fazla adet görmek iyi birşey değil yani ne kadar cok kanama olursa o kadar iyi bieşwydir diyw birşey yokmuş, bir de bazı durumalrda kürtajdan sonra rahim yapısıklıgı olabiliyormus bu da kanamayı cok azaltabiliyomus diyw duydum ama önemli sıkıntılı durumlar değil bence vok dert etmeyin cidden bu konuya takılmamaya calısın sıkıntılı bir durum olcagını hiç sanmıyorum en azından Düzenli adet oluyorsunuz ben 6 ay adet olamadım yani her ay düzenli yumurta üretip adet oşabiliyosunız hormonlarınızda normalde skıntı yok bnce

Normalde adet kanamasıyla birlikte döllenmeyen yumurtanız ve rahim duvarınızın bir kısmı kanamayla dısarı atılır böleece kalınlaşan rahim duvarı her ay bir miktar tekrar incelir rahim duvarınız cok fazla inceldiyse eğer adwt kanamaları da azabiliyor, yani aslında cok fazla adet görmek iyi birşey değil yani ne kadar cok kanama olursa o kadar iyi bieşwydir diyw birşey yokmuş, bir de bazı durumalrda kürtajdan sonra rahim yapısıklıgı olabiliyormus bu da kanamayı cok azaltabiliyomus diyw duydum ama önemli sıkıntılı durumlar değil bence vok dert etmeyin cidden bu konuya takılmamaya calısın sıkıntılı bir durum olcagını hiç sanmıyorum en azından Düzenli adet oluyorsunuz ben 6 ay adet olamadım yani her ay düzenli yumurta üretip adet oşabiliyosunız hormonlarınızda normalde skıntı yok bnce
Her ay 29.gun regl olurum hic aksamaz ama yapisiklik beni korkutuyo niyeyse

Ben bekarken oyleydim cok nadir hasta olurdm. Evlenmeden doktora gidip d.kntrol hapi kullanmistim sonra dort bes ay duzenli olmustm. Sonra bir ay olmadim d.kontrol hapi kullanip biraktm hamile kaldm sonrada duzenliydi adetim. Korunmayi biraktiktan sonra 3 kilo filan aldim sanirim ondan adetim duzensizlesti. Simdi zayiflayamiyorm. 63 64 kiloyum . en azindan 60 kilo olsaydm sanki daha iyi olacak.

Arkadaşlar mrb. Bende bugün test sonuçlarını aldım pko var bndede.
Fsh.4.90
LH. 6.73
E2. 51.60
Prolaktin. 9.41
TSH. 0.93

Bu sonuçlar çocuğa engel mi doktor fazla bişey demedi. Bu arada iki gündür hayita başladım. Ama bu 1 hafta önceki test

Arkadaşlar mrb. Bende bugün test sonuçlarını aldım pko var bndede.
Fsh.4.90
LH. 6.73
E2. 51.60
Prolaktin. 9.41
TSH. 0.93

Bu sonuçlar çocuğa engel mi doktor fazla bişey demedi. Bu arada iki gündür hayita başladım. Ama bu 1 hafta önceki test
Degerlerin gayet iyi canim ;) anladigim kadariyla yani hicbir problem yok

Merhaba iyi aksamlar... bwnim sonuclarimida yorumlayabilirmisiniz... ilk defa hormon testi yaptirdim anlayamiyorum ckzemedim... doktora 1 hafta var gostermeme :(

Eklentiler

• 20160617_153534.jpg
    20160617_153534.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 20160617_153528.jpg
    20160617_153528.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 36
  • 20160617_153503.jpg
    20160617_153503.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 41
Back