Senin adetlerin duzeldimi canimm bayaa yorumlarini goruyorum senin merak ettimCanım sende polikistik over mi var lhın Evet biraz yüksek ama korkma öyle adet düzensizliğin varsa lh hormonun yüksek diye lh hormonu yumurta olusumunu sağlayan hormon bu hormon bende de cok yüksek,
Yok maalesef keske düzelse lh hormonum yüksek benmde adetlerim cok düzensiz sinirlerim Bozuldu iyiceSenin adetlerin duzeldimi canimm bayaa yorumlarini goruyorum senin merak ettim
Hayit denedinmiYok maalesef keske düzelse lh hormonum yüksek benmde adetlerim cok düzensiz sinirlerim Bozuldu iyice
Herseyi içtim ama hayıtı bir türlü icemedim midem almıyor bir türlü içemiyorum kusuyorum içinceHayit denedinmi
Burnunu kapatip icmeyi dene :)Herseyi içtim ama hayıtı bir türlü icemedim midem almıyor bir türlü içemiyorum kusuyorum içince
Hayit lh i düsürür mü canim ?Burnunu kapatip icmeyi dene :)
Valla cok kullanan var oneriyolar fsh dusuruyor ama dusurur heralde hormonlari dengeliyormus senin lh kac acaba yasin kac birdeHayit lh i düsürür mü canim ?
Benim yasim 22 ama yakin zamnda tahlil yaptirmadm. Burda okudugumda ogrendm daha onceki tahlil sonucuma baktim 11 lh fsh 6 kusürdüValla cok kullanan var oneriyolar fsh dusuruyor ama dusurur heralde hormonlari dengeliyormus senin lh kac acaba yasin kac birde
Polikistik over sendromun mu varBenim yasim 22 ama yakin zamnda tahlil yaptirmadm. Burda okudugumda ogrendm daha onceki tahlil sonucuma baktim 11 lh fsh 6 kusürdü
Evet canim. Bir senedir hamile kalamiyorm. Korunmayi birakinca adetim duzensizlestiPolikistik over sendromun mu var
Anladim allah sifa versin tuylenmen vs de varmi acaba hayit bunuda dengeliyormus adetlerin nasilEvet canim. Bir senedir hamile kalamiyorm. Korunmayi birakinca adetim duzensizlesti
Hayit aldim ama ramazan girdi araya icemiyorm. Onumuzdeki ay icerim insallahh adetim duzene girse yeter :)Anladim allah sifa versin tuylenmen vs de varmi acaba hayit bunuda dengeliyormus adetlerin nasil
Adetlerin duzensizm i oluyor kac gunde oluyorsun canim birde kac gun suruyorHayit aldim ama ramazan girdi araya icemiyorm. Onumuzdeki ay icerim insallahh adetim duzene girse yeter :)
Canimmm sogan suyu ve civanpercemide ise yariyormusHayit aldim ama ramazan girdi araya icemiyorm. Onumuzdeki ay icerim insallahh adetim duzene girse yeter :)
Duzensiz oluyorm canim . normalde 30 gunde bir oluyordum.Sonra 35 40 a cikti. Doktor progestan verdi 23 28 gunde olmaya basladim. Simdi daha kullanmayacagim progestan cunku erken adet goruyorm ve 10 gun filan sürüyor. Glukofen ve inofolic kullaniyrm bu ay yeni basladim .Canimmm sogan suyu ve civanpercemide ise yariyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?