Kızlar tahlil bonucuma bakar mısınız ?

uezgii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
10
0
1
29
Merhabalar öncelikle yeni üye oldum ama takip ediyorum hep konuyu yanlış yere açtıysam falan kusura bakmayın. Ben direkt size şunu anlatayım 8 mayısta adet oldum ve aradan 18 gün geçti 26 mayısta adet oldum tekrar ve şuan hala adet görüyorum. Dün doktora gittim ultrasona girdim hiçbirşey demedi ve göbek bölgemdeki kıllanma için hormon testi istedi ve bende kan verdim sonuçları pazartesi alacaktım ama dayanamadım birazda evhamlı biri olduğum için ne yaptım ne ettim e-nabızdan sonuçlarımı gördüm ama kızlar hiçbirşey anlamadım LH yüksek mi şimdi lütfen yardım eder misiniz finallerim var ve bunları düşünmekten ders çalışamıyorum :cry: sonuçlar şurada http://hizliresim.com/Gz2BlZ

Canım sende polikistik over mi var lhın Evet biraz yüksek ama korkma öyle adet düzensizliğin varsa lh hormonun yüksek diye lh hormonu yumurta olusumunu sağlayan hormon bu hormon bende de cok yüksek,

Canım sende polikistik over mi var lhın Evet biraz yüksek ama korkma öyle adet düzensizliğin varsa lh hormonun yüksek diye lh hormonu yumurta olusumunu sağlayan hormon bu hormon bende de cok yüksek,
Senin adetlerin duzeldimi canimm bayaa yorumlarini goruyorum senin merak ettim

Lh fsh dan yüksekse yüzde 90 polikistik over var. Progesteronun düşük olması da yumurtlamanin olmadığını gösteriyor. Çok da uçuk değerler değil yine de. Adet düzensizliği olmasi normal bu değerlerde. Kilo fazlalığı varsa vermelisiniz.

Bu arada gebelik düşünüyor musunuz bilmiyorum ama tsh 2 nin altında olmalı diyor doktorlar. Bence onu da dikkate alın.

Valla cok kullanan var oneriyolar fsh dusuruyor ama dusurur heralde hormonlari dengeliyormus senin lh kac acaba yasin kac birde
Benim yasim 22 ama yakin zamnda tahlil yaptirmadm. Burda okudugumda ogrendm daha onceki tahlil sonucuma baktim 11 lh fsh 6 kusürdü

Canimmm sogan suyu ve civanpercemide ise yariyormus
Duzensiz oluyorm canim . normalde 30 gunde bir oluyordum.Sonra 35 40 a cikti. Doktor progestan verdi 23 28 gunde olmaya basladim. Simdi daha kullanmayacagim progestan cunku erken adet goruyorm ve 10 gun filan sürüyor. Glukofen ve inofolic kullaniyrm bu ay yeni basladim .

Back