Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar Süte Başlamalimiyim??
- Konu Sahibi gxuxlse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? 1
1_sen
Ziyaretçi
merhaba gulse bende oglumu 13 ay emzirdim..daha sonrada nestle bifudus sutle devam ettim..uc yasina kadar inek sutu vermedim..bana doktorum soyledi..inek sutu tok tutuyor ama karin agrisi yapabilir gaz yapma olasili cok yuksek ve cok cabuk bakteri uretiyor..eger alabiliyorsan benim sana tavsiyem nestle toz sut olur..saglicakla kalin.
QUOTE=1_sen;737760]merhaba gulse bende oglumu 13 ay emzirdim..daha sonrada nestle bifudus sutle devam ettim..uc yasina kadar inek sutu vermedim..bana doktorum soyledi..inek sutu tok tutuyor ama karin agrisi yapabilir gaz yapma olasili cok yuksek ve cok cabuk bakteri uretiyor..eger alabiliyorsan benim sana tavsiyem nestle toz sut olur..saglicakla kalin.[/QUOTE]
a.s1_sen önerilerin teşekkür ederim zaten şuan mamaya alışmış durumda nestle bifudus duymadım ama araştırır alırım.Banada dr 1yaşına kadar verme dedi tok tutup tutmadığını da bilmiyorum ama evet gaz yapabilir,büyük oğlum2 yaşına kadar emdi fakat süt içmedi hala çok zor içer:çok üzgünüm:O yüzden acaba başlasammı dedim.
a.s1_sen önerilerin teşekkür ederim zaten şuan mamaya alışmış durumda nestle bifudus duymadım ama araştırır alırım.Banada dr 1yaşına kadar verme dedi tok tutup tutmadığını da bilmiyorum ama evet gaz yapabilir,büyük oğlum2 yaşına kadar emdi fakat süt içmedi hala çok zor içer:çok üzgünüm:O yüzden acaba başlasammı dedim.
- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
ben sütümü pompayla çekip vermeye devam etmiştim.anne sütü olduğu sürece normal süt vermek doğru değil bence.hele türkiyedeki sütler gerçekten iyi değil kızlar maalesef.keşke sütü kesmeseymişsin...ama 1 yaşından önce inek sütü verme derim ben.sevgiler
Burbuk Talin ikinizede teşekkür ederim bende son zamanlarda pompayla çekip verdim biraz mecburen kestim hep emmek istiyordu memeye güveniyordu,yaşına girince çalışmaya başlama ihtimalim var onu düşünerek kestim!Büyük oğlum 2yaşına kadar emdi çok zor kestik küçüğümdende korktum aslında..Zaten şimdilik devam maması içiyor bakalım zaman ne gösterecek.Önerileriniz teşekkürler :1hug:
ben annesi sütünü maalesef 4,5 ay verebildim...
Aptamille devam ettik...
18 ay'a kadar Aptamil 3 kullandım hala ara ara veriyorum...
Ama nestle çocuk sütüne de başladım öğle uykusundan önce veriyorum...
Gaz yapar diye gece uykusundan önce hala Aptamil 3 kullanıyorum...
Ama senin için birz daha erken sanırım...
Biraz daha sabret, bebeğinin gaz problemi yok sa 18. ayında nestle çocuk sütüne başla derim...
Sağol canım oğluşum şu an 16 aylık valla ben geçen ay çocuk sütüne başladım sabahları kahvaltıda veriyorum,hiçbir sıkıntımız yok çok ta seviyorgeceleri bazen hazır pirinçunu mamalar varya onlardan veriyorum muhallebi gibi bayılıyor tavsiye ederim:1hug:bazan daÜlker in devam mamasını kullanıyoruzSEVGİLER CANIM
devam mamsını büyük ihtimalle doktorunun tavsiyesiyle vermişsindir zaten eğer doktorun sana süt erebilirsin demeden süt verme çünkü sütün fazlası zararlı çok emin değilim ama zararı ya kndaki demiri eksiltiyor yada kan eksilmesine yol açıyordu ben oğluma birbuçuk yaşından sonra vermeye başlamıştım ve çocuğum yemek yemiyor sadece sütle besleniyordu ve ozaman ferrum diye bir kan ilacı verdi ve sütü kesmemei istedi artık sadece yatarken bir bardak ballı süt içiyor.
devam mamsını büyük ihtimalle doktorunun tavsiyesiyle vermişsindir zaten eğer doktorun sana süt erebilirsin demeden süt verme çünkü sütün fazlası zararlı çok emin değilim ama zararı ya kndaki demiri eksiltiyor yada kan eksilmesine yol açıyordu ben oğluma birbuçuk yaşından sonra vermeye başlamıştım ve çocuğum yemek yemiyor sadece sütle besleniyordu ve ozaman ferrum diye bir kan ilacı verdi ve sütü kesmemei istedi artık sadece yatarken bir bardak ballı süt içiyor.
Teşekkür ederim Evet dr önermişti ama artık devam mamasını da çok içmiyor yemekte yediği için yatmadan önce hazır muhallebi mama yapıyorum sütün fazlasının zararlı olduğunu biliyorum ama büyük oğlum hala3,5 yaşında çok zor içtiği için küçüğün alışmasını istiyorum azda olsa veriyorum şuanda 17 aylık dr götürdüm çokşükür hiç bir problem yok:teytey:
Oğlum 1,5 yaşında bende artık yavaş yavaş vermeye çalışıyorum zaten biberona alışkın olduğu için biberonla ne versem hoşuna gidiyor,nestle çocuk sütü veriyorum devam maması içiyordu atık onuda vermiyorum bende pekmez veriyorum sağol canım teşekkürler:1hug:merhabalar ben 1 yasında süt vermeye basladım içine 1 cay kasıgı pekmezde katıyorum iyi geliyor ayrıca milupa devam sütü de veriyorum degisik olsun diye nestle cocuk sütüne de kulanıyorum
slm gulsecim,ben 1yasindan sonra normal sut veriyordum,doktorda ver demisti,sorun olmaz canim eger vermek istiyorsan,1yasindan sonra doktorlar artik sizinle ayni yemek masasinda otursun,istedigini yesin diyorlar,tabi bizim hanim ve beyefendiler yerse,NERDEEEE:)
Yorumun için teşekkürler küçük Oğlum şu anda tam 16 aylık bizimle beraber herşeyi yiyor sütünü de içiyor çok şükürSanada sabır versin çok zor!!
sagol canim,ins bende ogunleri gorurum,benim kiz sutu hic icmiyor ne kadar versem teklifte bulunsam redediyor2,3aydir agzina bile almiyor sutu,umarim en kisa zamanda ictahi acilirda icip yer,vallahi cok zor ya,ne yapcami sasirmisim,
a.s.Güzelim buraya bir bak istesen belki biraz sana faydası olur