Kızlar sürekli dusuklerim oluyor

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.231
221
38
Ne yapmalıyım kan pıhtılaşma yatkınlık var üç genimde doktorlar keseyi görmeden veremeyiz diyorlar iki kere kürtaj oldum ama bir kurtajim sadece düşmüştü parça kalmisti onu aldılar bir sene araylan oldu ve yine oldu bu sefer de 1200 beta değerim vardı ve düşük başladı kendiliğinden artık rahmim kendi tutmuyor bundan öncede iki ay öncede parçalar düşmüştü büyük ihtimalle ondada böyle bir şey yasadim yani böyle dusuklerim oluyor ve hiç bir şey yapmıyorlar nereye gidebilirim ozelemi gitmem gerek

Bir eğitim araştırma hastanesine gitmen gerek. Sebebi neymiş, ne yapılabilir vs detaylıca bakılsın. Özellerde eğitim araştırma kadar imkan olmuyor. Normal doktorlar onlar da ve normal devletteki testler oluyor. Sana ileri tetkikler yapılmalı

Tedbir al, iyi bir yerden bir kaç görüş ile teyit alarak problemin ne olduğunu bulman gerekiyor. Sonra da tedavi sürecine karar verip hızlıca başlamalısın.

Gittim oraya inanın bu üçüncü yasa dört kan pıhtılaşma testinide kendim giyim dedim böyle böyle yapmıyorlar di diyorlardiki iki düşük olmaz üç düşük yapman gerek

Gittim oraya inanın bu üçüncü yasa dört kan pıhtılaşma testinide kendim giyim dedim böyle böyle yapmıyorlar di diyorlardiki iki düşük olmaz üç düşük yapman gerek
Evet en az 2 tane olmadan bakmıyor hastaneler. Normal karşılıyor cunku. Ama zaten şimdi 3-4 tane böyle düşüğüm oldu diyorsun. Kesinlikle bakarlar

Evet en az 2 tane olmadan bakmıyor hastaneler. Normal karşılıyor cunku. Ama zaten şimdi 3-4 tane böyle düşüğüm oldu diyorsun. Kesinlikle bakarlar
İnşallah bu en sonki kimyasal oldu hiç bir tedavi yöntemi uygulamadilar çünkü kese görünmedi gerekir mis ama burdaki kızlar kese görünmeden başlıyorlar anlamadım ve saglili ilerliyor benimkinde öyle olabilirdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…