Kizlar su resimdeki parfumu deneyen varmi?? bakarmisiniz..

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı
Arkadaslar resmini ekledigim maroussia parfumu hediye olarak almayi dusunuyorum cok sevdigim birine hic denedinizmi turkiyede varmi begenirmi cok merak edim fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim .. ben biraz agir parfum sevdigim icin bana guzel geliyor ama baskasinin dusuncelerinide merak etdim ..

Ben bu parfümü kullaniyorum hem kalici hem güzel durdukca güzellesiyor.Begenilmeyecek bir koku degil.Almanyada heryerde var fiyatida uygun...

Ben bu parfümü kullaniyorum hem kalici hem güzel durdukca güzellesiyor.Begenilmeyecek bir koku degil.Almanyada heryerde var fiyatida uygun...
Sagol canim ,
bende senin gibi dusundugum icin alayim diye dusunuyorum ama burda sizlerin fikride cok onemli benim icin , cok sagol canima.s.

Canım annem kullanıyordu bir ara.. Gerçekten durdukça güzelleşen bi kokusu var sanırım biraz vanilyayı andırıyor..

İlk sürüldüğünde ağır kokan ama sonrasında harika bi parfüm :lepi:

ilk kez göriyorum ben,Slava Zaytsev çok ünlü bi rus modaci,çok yetenekli,ama light erkek ) onun de parfümü var demek,ilk kez düydum,tşk..fiyatı merak ettim şimdi.

ilk kez göriyorum ben,Slava Zaytsev çok ünlü bi rus modaci,çok yetenekli,ama light erkek ) onun de parfümü var demek,ilk kez düydum,tşk..fiyatı merak ettim şimdi.

Fiyati cok uygun canim marka parfumler gibi degil 50 lm lik bir sise ornegin en fazla 20 € felan sanirim ..

kokusuda hic fena degil ben begeniyorum birazda kuvli parfum sevdigimden ...

Canım annem kullanıyordu bir ara.. Gerçekten durdukça güzelleşen bi kokusu var sanırım biraz vanilyayı andırıyor..

İlk sürüldüğünde ağır kokan ama sonrasında harika bi parfüm :lepi:

Canim cok tesekur ederim yorumun icin a.s.

Bende senin gibi dusunuyorum yerimseniben

Ben bu parfumu kullaniyorum ve cok guzel bir kokusu var
aslinda annemindi ama iki sisesi oldugundan onunkini kullanmaya baslamistim ve esimin dikkatini cekti
annenin parfumunu kullaniyorsun pis hirsiz demisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…