kızlar şu ojeyi bilen var mı?

Nude tonlarında herhangi bir ojenin tek kat sürülmüş haline benziyor bence. :KK70: Bir de tırnağın orijinal rengi ve ten rengi ojeyi herkeste farklı gösteriyor.

tamam tamam keep calm formülü veriyorum dior 500 pink petal ince bir kat sürüp üzerine parlatıcı sürüyorsunuz sonra yassye özel mesajdan teşekkürlerinizi iletiyorsunuz bu sefer eminim :D aynı numaranın bende muadili de vardı daha ucuz bulursam onu da yazacağım ama bu kombinasyondan çok eminim, ince sürünce aynı rengi veriyor.

Kızlar Allah cezanızı verecek !!! (İbo tonlamasıyla söylediğimi düşünün bunu) Gece gece o ne fotoydu yeminlen utandım bari erkek olaydı. :KK49::KK49: O değil de şu konuya bir erkek girse , oje konusuna bunca yorumu görse valla kadınlara saygısı artar. :KK53::KK53:

BeautyPlus_20151102224031_save.webp

en acık renk toz pembe aslında o renk

tamam tamam keep calm formülü veriyorum dior 500 pink petal ince bir kat sürüp üzerine parlatıcı sürüyorsunuz sonra yassye özel mesajdan teşekkürlerinizi iletiyorsunuz bu sefer eminim :KK70: aynı numaranın bende muadili de vardı daha ucuz bulursam onu da yazacağım ama bu kombinasyondan çok eminim, ince sürünce aynı rengi veriyor.
Sende varsa bir sürüp bize görsel atsan, dior denemek için pek bir pahalı :))

Back
X