- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.861
- 598
- 32
Bütün rimmel serilerini sayacağız
Hahsjsjjsjs Rimmel'den yürüsün konu sahibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün rimmel serilerini sayacağız
Kesinlikle jel tirnak degil jel ohesi kullanmis yada bir top coat kullanmis :)) durur dururrAy bu harikaymış. Tabi bende böyle durur mu bilemiyorum.![]()
tırnağın az altındaki kırışık parmak boğumu yok korkunç gelmedi mi ya bana bi gariplik var gibi geldiojeden çok eller dikkatimi çekti
çok güzeller![]()
Şu varoşluğa avamlığa bak , değil diyor bir de.bence değil
Gorgeous- candy nude yazınca görsellerde nude bir candy beliriyoryazmayın : (
çok güzel düz eller bana kalırsatırnağın az altındaki kırışık parmak boğumu yok korkunç gelmedi mi ya bana bi gariplik var gibi geldi![]()
yaaaaaaaaa o hataya bende düştüm yorumu okumadan töbe bismillah diyerek kapadım![]()
hiç hoş değil üslubunuzŞu varoşluğa avamlığa bak , değil diyor bir de.
Sen kimbilir nasıl bir tipsin nasıl bir çevredensin ..
Evet bu aynısı olmasa da bayağı yakın bir renkrimmel london kate 237 no
tek kat ojenın ustunde cila var
Sende varsa bir sürüp bize görsel atsan, dior denemek için pek bir pahalı :))tamam tamam keep calm formülü veriyorum dior 500 pink petal ince bir kat sürüp üzerine parlatıcı sürüyorsunuz sonra yassye özel mesajdan teşekkürlerinizi iletiyorsunuz bu sefer eminimaynı numaranın bende muadili de vardı daha ucuz bulursam onu da yazacağım ama bu kombinasyondan çok eminim, ince sürünce aynı rengi veriyor.