• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar şu nişan elbiseme, saç ve takı fikri için bi el atıverin lütfennn :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
36
$IMG_2244[1].jpg $IMG_2245[1].jpg $IMG_2243[1].jpg $IMG_2246[1].jpg :3:

$IMG_1889[1].jpg

Canm ben elbisene bayıldm yaaaaaayakkabı da çok güzell dagınık topuz zarif bir kolye küpe akımıyla çok güzel olur

kuaförler kıyafete bakıp saçı ve makyajı kara verip daha güzel yapıyor, senin yüzüne açıkmı toplumu gider kararı sen ver
takı konusuna gelincede küpe yada gerdanlık ikisinden biri olmalı saçın durumuna göre

kuaförler kıyafete bakıp saçı ve makyajı kara verip daha güzel yapıyor, senin yüzüne açıkmı toplumu gider kararı sen ver
takı konusuna gelincede küpe yada gerdanlık ikisinden biri olmalı saçın durumuna göre

yorumun için cok tesekkur ederim benim yüzüm uzun oldugu için toplu yakıştırmıyorum acık ya da cok toplu olmayan bi tarz olmalı ama nasıl olcak cok tereddütlüyüm

canım elbisen harika bayıldım cidden :52: nereden ve ne kadara aldın yazar mısın? kıyafette sanki bi hint havası var elbisendeki işlemelere uygun gösterişli bir küpe-bilezik ya da dağınık topuz yaptırdırdığın saçlarına şık bir aksesuar harika olur :40:

Siz dün Yada bir önceki gün başka kullanıcı adıyla nişan için fikir sormamışmıydınız? Kafam karıştı oda nişan içindi

canım elbisen harika bayıldım cidden :52: nereden ve ne kadara aldın yazar mısın? kıyafette sanki bi hint havası var elbisendeki işlemelere uygun gösterişli bir küpe-bilezik ya da dağınık topuz yaptırdırdığın saçlarına şık bir aksesuar harika olur :40:

canım cok tesekkur ederim biraz osmanlı havası var gibi de altın işlemelerinden dolayı ama tülü ile hint havası da andırıyor canım fiyatını bilmiyorum sözlümün eniştesi abiye işi ile ugrasıyor o hediye etti evro abiye den netten bakabilirsin

ben daha once elbise secimim için yardım istemiştim haricinde hayır http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...sem-hakkinda-fikir-rica-ediyorummmmm-5-a.html

actıgım konulardan bakabilirsiniz

Tamam doğru hatırlamıştım ama eksik yazmışım kusura bakma öyle yazında biraz tuhaf olmuş
Bu arada elbisenin rengide modeli de çok güzel çok severim yeşilin bu tonunu :)
Dağınık topuz derken saç dalgalı ama hani sanki enseye doğru toplanmış gibi oluyor çok beğeniyorum

Tamam doğru hatırlamıştım ama eksik yazmışım kusura bakma öyle yazında biraz tuhaf olmuş
Bu arada elbisenin rengide modeli de çok güzel çok severim yeşilin bu tonunu :)
Dağınık topuz derken saç dalgalı ama hani sanki enseye doğru toplanmış gibi oluyor çok beğeniyorum

sorun değil :) benim yüzüm uzun takıntılıyım toplu sac yakısmıyor diye sacımı acık dalgalı bırakayım diyorum ama bilemedim :(

Öncelikle hayırlı olsun :)

Kıyafetin dore detaylı ve abiye olduğu için takıların çok hafif olmalı diye düşünüyorum. Zümrüt taşlı küçük küpeler ve ince bir altın bileklik olabilir mesela.

Saç için de aynı sadelik olmalı. Hafif dalgalı saçlardan yapılan, enseye doğru doğal bir topuz ve hafif yeşil farlı bir makyaj yakışacaktır bence.

Öncelikle hayırlı olsun :)

Kıyafetin dore detaylı ve abiye olduğu için takıların çok hafif olmalı diye düşünüyorum. Zümrüt taşlı küçük küpeler ve ince bir altın bileklik olabilir mesela.

Saç için de aynı sadelik olmalı. Hafif dalgalı saçlardan yapılan, enseye doğru doğal bir topuz ve hafif yeşil farlı bir makyaj yakışacaktır bence.[/QUOTE

çok teşekkür ederim :) dikkate alacagım :)

Back