Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben elbisene bayıldm yaaaaaayakkabı da çok güzell dagınık topuz zarif bir kolye küpe akımıyla çok güzel olur
kuaförler kıyafete bakıp saçı ve makyajı kara verip daha güzel yapıyor, senin yüzüne açıkmı toplumu gider kararı sen ver
takı konusuna gelincede küpe yada gerdanlık ikisinden biri olmalı saçın durumuna göre
canım elbisen harika bayıldım cidden nereden ve ne kadara aldın yazar mısın? kıyafette sanki bi hint havası var elbisendeki işlemelere uygun gösterişli bir küpe-bilezik ya da dağınık topuz yaptırdırdığın saçlarına şık bir aksesuar harika olur
Siz dün Yada bir önceki gün başka kullanıcı adıyla nişan için fikir sormamışmıydınız? Kafam karıştı oda nişan içindi
Bu arada dalgalı dağınık topuz hoş olabilir
ben daha once elbise secimim için yardım istemiştim haricinde hayır http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...sem-hakkinda-fikir-rica-ediyorummmmm-5-a.html
actıgım konulardan bakabilirsiniz
Tamam doğru hatırlamıştım ama eksik yazmışım kusura bakma öyle yazında biraz tuhaf olmuş
Bu arada elbisenin rengide modeli de çok güzel çok severim yeşilin bu tonunu :)
Dağınık topuz derken saç dalgalı ama hani sanki enseye doğru toplanmış gibi oluyor çok beğeniyorum
Öncelikle hayırlı olsun :)
Kıyafetin dore detaylı ve abiye olduğu için takıların çok hafif olmalı diye düşünüyorum. Zümrüt taşlı küçük küpeler ve ince bir altın bileklik olabilir mesela.
Saç için de aynı sadelik olmalı. Hafif dalgalı saçlardan yapılan, enseye doğru doğal bir topuz ve hafif yeşil farlı bir makyaj yakışacaktır bence.[/QUOTE
çok teşekkür ederim :) dikkate alacagım :)