Kızlar herkes stres ıle hamıle kalınmaz dıyor. Böyle dedıklerınde ınsan daha çok stres yapıyor. Sızce stres engel mı ya. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman olur. Stres bahane gibi cubku herkes stres yapar. Sonucta çocuğun olmuyor yani. Sevınecek halımız yok. Ama bende stres yok ta üzüntü ve korku var yıne olmayack mı acaba dıye . Cnku doktorların negeatıf deyıp yuzume acırmıs gibi bakmalarından bıktım sanırım rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallh hep dua edıyroum hemde heppppp
Ben çok yoğun tempoda çalışıyordum, yurt dışında şantiyem vardı. 7-8 ay gebe kalamadım .Kızlar herkes stres ıle hamıle kalınmaz dıyor. Böyle dedıklerınde ınsan daha çok stres yapıyor. Sızce stres engel mı ya. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman olur. Stres bahane gibi cubku herkes stres yapar. Sonucta çocuğun olmuyor yani. Sevınecek halımız yok. Ama bende stres yok ta üzüntü ve korku var yıne olmayack mı acaba dıye . Cnku doktorların negeatıf deyıp yuzume acırmıs gibi bakmalarından bıktım sanırım rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallh hep dua edıyroum hemde heppppp
Ben ara verdım 2 ay ovulasyon testı falan yapmadım tatıle gittim esımle de haftada 2 kere girdik oylesıne ılıskıye. Güldüm eglendım hopladım zıpladım ama yıne 2 ay ıcınde olmadı gebelık yanı. Bence bu nasıp işi. Allah verırse verıyor zaten hersey rabbıme bağlıCanim bende bunu surekli soruyorum yani cok okuyorum hic dusunmedim o ay aklindan cikardim hamile kaldim falan yazilarini.yani ilk aylarinda cok kafaya takip sonradan nasil takilmiyo ki insan daha cok stres olmaz mi zaman gectikce neden olmuyo diye daha cok aklina takilir diye dusunuyorum yani o ay cok kafan baska seyle mesgul olacak bebek konusunu unutacaksin anca belki oyle AMA ne bilim insan esiyle beraberlik yasarken bile cocuk sahibi olmak istyosn bi sekilde beraberlikten sonra aklina geliyo aman kalkmasammi hemen diye bile stres oluyor insan
3 aydır bizde deniyoruz etrafımdaki bir çok arkadaşım gebe üstelik bizim istememizden daha sonra çalışmalara başlayan arkadaşım var ilişki sonrasından sonra kanaması olmuş acaba yerleşme mi diye şüpheleniyor onlar bile sonra dan çalışmalara başladı oda hamile kalirsa artik stresim iki katına cikicak benimde bu konu benimde canımı çok sıkıyor biliyorum streslenme için belki çok erken ama napicagimi bilemiyorum bir-kac gündür kayinvalidemler bizde kalıyor evlerinde tadilatta var iyice strese bağladım.onlar gelmeden önce plansız ilişki çerçevesinde çalışmalara devam ediyorduk ama oda sarkicak bir süre. Tabi bu işler nasip ama olamayınca insan çok üzülüyor.ya olmazsa diyor tabi rabbimbilir ama.
Ben ara verdım 2 ay ovulasyon testı falan yapmadım tatıle gittim esımle de haftada 2 kere girdik oylesıne ılıskıye. Güldüm eglendım hopladım zıpladım ama yıne 2 ay ıcınde olmadı gebelık yanı. Bence bu nasıp işi. Allah verırse verıyor zaten hersey rabbıme bağlıAna ı kdar da stres hıc bıseye iyi gelmez tabı yapmayalım. Dua edelım Allaha bırakalım. Üzüntü stres korku heyecan elbet olacak tabıkı. Ama en azından en azına ındırılelım onları ♥
Hiç sorma bende tatilde kafam rahattı kimse umrumda değildim gezdim tozdum yine sıkıntı yoktu ilişkide oldu dediğin gibi ama olmadı nasip.son bir kaç haftadır plansız o an istiyorsam yapıyoduk kayinvalidemler geldi ki plansizdan acayip zevk aldım.hani isteyerek içimden geldiği gibi esiminde hoşuna gitti.ama işte şimdide bizde kaliyolarsıkıyorum kendimi her acıdan stres oldum.daha çok takar oldum sanki.anlamıyorum ilk zamanlardan nasıl hamile kaliyolar.Ben ara verdım 2 ay ovulasyon testı falan yapmadım tatıle gittim esımle de haftada 2 kere girdik oylesıne ılıskıye. Güldüm eglendım hopladım zıpladım ama yıne 2 ay ıcınde olmadı gebelık yanı. Bence bu nasıp işi. Allah verırse verıyor zaten hersey rabbıme bağlıAna ı kdar da stres hıc bıseye iyi gelmez tabı yapmayalım. Dua edelım Allaha bırakalım. Üzüntü stres korku heyecan elbet olacak tabıkı. Ama en azından en azına ındırılelım onları ♥
Kitap okuyorum ders çalışıyorum dizi izliyorum ama yine de ise yaramıyor valla ya benim geçen ay öyle oldu adetim 45 gün gecikti.ama sonra adet oldum.bir heves kan testi yaptırdım 0.100 çıktı.bende atamıyorum acilen kendime gelmem toplamam lazım tabi bu ara daha zor.yapmacik davranmaktan başıma ağrılar giriyor.kaynanamla aynı evde olmak ne kadar zormus.Etkiliyor kızlar bi hobi falan bulmak lazım yada oyun falan kafa dağıtmak lazım kisaca. Stres üzüntü adeti bile geciktirip döngüyü bozabiliyor umarım kafanızdan atabilirsiniz çünkü ben atamiyorummmmmmmm .
Ne olacak böyle
3 ay çok yeni ama yeni mi evlisin?Kitap okuyorum ders çalışıyorum dizi izliyorum ama yine de ise yaramıyor valla ya benim geçen ay öyle oldu adetim 45 gün gecikti.ama sonra adet oldum.bir heves kan testi yaptırdım 0.100 çıktı.bende atamıyorum acilen kendime gelmem toplamam lazım tabi bu ara daha zor.yapmacik davranmaktan başıma ağrılar giriyor.kaynanamla aynı evde olmak ne kadar zormus.
2 yıl oldu evleneli daha yeni çalışmalara başladık.öncesinde vajinismus başlangıcı vardı onu atlattım çok şükür.3 ay çok yeni ama yeni mi evlisin?
Allah ne zaman nasip ederse elbette o zaman olur . Amma ve lakin inan hiç bir antibiyotik vs bile hamileliği ve hamilelik oluşumunu stres kadar etkileyemez. Her ay saatleri günleri saya saya beklemek bunları yapmasanız bile o bebeği istediğiniz için bi beklentiye giriyorsunuz ve inanın hiç fark etmeden vücut strese giriyo. Ben bizzat yaşadım. Gecikme dahil tüm gebelik belirtilerini yaşadım hatta kendimi ana kraliçe ilan ettim sonra adet olunca olmayan bebek için yas tuttum düşük yapıyorum diye. Ve sonra hiç ihtimal vermedigim hatta bu ay da nasip değilmiş artık gelecek aya umutlar demiştim ve o ay meleğim bana nasip oldu .o ay beklentim sıfırdıKızlar herkes stres ıle hamıle kalınmaz dıyor. Böyle dedıklerınde ınsan daha çok stres yapıyor. Sızce stres engel mı ya. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman olur. Stres bahane gibi cubku herkes stres yapar. Sonucta çocuğun olmuyor yani. Sevınecek halımız yok. Ama bende stres yok ta üzüntü ve korku var yıne olmayack mı acaba dıye . Cnku doktorların negeatıf deyıp yuzume acırmıs gibi bakmalarından bıktım sanırım rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallh hep dua edıyroum hemde heppppp
Ne güzel yaa allah bize de nasip eder inşallah.benimde şuanda pek umudum kaldı soylenemez 3 ay oldu çalışmalara başlayalım ama pek bir umudum kalmadı açıkçası hele bu ara acayip.gerginim dokunsalar ağlıcam yani.yuzum sivilce doldu resmen.bir daha ki ay diyorum ama işte insanın canı sıkılınca o beklenti de kalmiyor.allah ne zaman nasip ederse..bende geçen ay belirtiler yaşadım olmadı nasip hatta o kadar keyfim yerindeydi ki eşimle gelişi güzel hareket ediyorduk bu hafta yalan oldu.Allah ne zaman nasip ederse elbette o zaman olur . Amma ve lakin inan hiç bir antibiyotik vs bile hamileliği ve hamilelik oluşumunu stres kadar etkileyemez. Her ay saatleri günleri saya saya beklemek bunları yapmasanız bile o bebeği istediğiniz için bi beklentiye giriyorsunuz ve inanın hiç fark etmeden vücut strese giriyo. Ben bizzat yaşadım. Gecikme dahil tüm gebelik belirtilerini yaşadım hatta kendimi ana kraliçe ilan ettim sonra adet olunca olmayan bebek için yas tuttum düşük yapıyorum diye. Ve sonra hiç ihtimal vermedigim hatta bu ay da nasip değilmiş artık gelecek aya umutlar demiştim ve o ay meleğim bana nasip oldu .o ay beklentim sıfırdı
Daha çok erken ama insan istiyo ki ilk deneme de hemen olsun. Hiç üzülmeyin tüm doktor kontrollerinizi yaptırın. Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinNe güzel yaa allah bize de nasip eder inşallah.benimde şuanda pek umudum kaldı soylenemez 3 ay oldu çalışmalara başlayalım ama pek bir umudum kalmadı açıkçası hele bu ara acayip.gerginim dokunsalar ağlıcam yani.yuzum sivilce doldu resmen.bir daha ki ay diyorum ama işte insanın canı sıkılınca o beklenti de kalmiyor.allah ne zaman nasip ederse..bende geçen ay belirtiler yaşadım olmadı nasip hatta o kadar keyfim yerindeydi ki eşimle gelişi güzel hareket ediyorduk bu hafta yalan oldu.
Ayni durum bende var benden sonra deneyen arkdslarim3 aydır bizde deniyoruz etrafımdaki bir çok arkadaşım gebe üstelik bizim istememizden daha sonra çalışmalara başlayan arkadaşım var ilişki sonrasından sonra kanaması olmuş acaba yerleşme mi diye şüpheleniyor onlar bile sonra dan çalışmalara başladı oda hamile kalirsa artik stresim iki katına cikicak benimde bu konu benimde canımı çok sıkıyor biliyorum streslenme için belki çok erken ama napicagimi bilemiyorum bir-kac gündür kayinvalidemler bizde kalıyor evlerinde tadilatta var iyice strese bağladım.onlar gelmeden önce plansız ilişki çerçevesinde çalışmalara devam ediyorduk ama oda sarkicak bir süre. Tabi bu işler nasip ama olamayınca insan çok üzülüyor.ya olmazsa diyor tabi rabbimbilir ama.
Daha çok erken ama insan istiyo ki ilk deneme de hemen olsun. Hiç üzülmeyin tüm doktor kontrollerinizi yaptırın. Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Benim hayatta bir kez regl düzenim bozuldu on da aşırı stres yaşadığım, baskı altında olduğum, yemeden kesildiğim bir dönemdi. Bu seviyede bir stresle elbette gebe kalmak çok zor. Ama neden gebe kalamıyorum diye düşünmek sorun olmamalı bence. Tabi yemeden içmeden kesilme, ağlama krizine girme, uykuların kaçması seviyesinde bir stres varsa çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?