Gebeliğe Hazırlık Kızlar stres ve üzüntü korku hamılelıgı etkıler mı sızce deee yaaa :((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde korunmayi biraktiktan sonra aniden adet duzensizligm basladi devamli gecikme gecikme derken 38-40 gunlere ulastim klomene basladik ama ilk denemede oylede olmadi. Ah su stresin dugmesi olsa da kapatinca dursa keske

Ben o donemde evli bile degildim. Onu stresin hormonlar uzerindeki etkisini gostermek icin anlattim ama dedigim gibi asiri bir stres vardi. Siz de bu derece bir stres var mi? Insan fark etmeden hormonlarini sasirtacak kadar strese girebilir mi acaba?

Ilkte olmasa bile ilk 3 ayda olsaydi paniklemezdim
Bende
Benim 5 te oldu canım . Ben de iyce strese girmiştim artık bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştık her şey temiz çıkıyordu ama işte içim içimi yiyodu. Değerlendirmemiz gereken gunleri degerlendiremeyince dedim nasip değilmiş önümüzdeki ay inşallah 🙏🏻😍 şükür

Ben o donemde evli bile degildim. Onu stresin hormonlar uzerindeki etkisini gostermek icin anlattim ama dedigim gibi asiri bir stres vardi. Siz de bu derece bir stres var mi? Insan fark etmeden hormonlarini sasirtacak kadar strese girebilir mi acaba?

Bnce kesinlikle girebilir herseyin basi strese dayaniyor

Benim 5 te oldu canım . Ben de iyce strese girmiştim artık bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştık her şey temiz çıkıyordu ama işte içim içimi yiyodu. Değerlendirmemiz gereken gunleri degerlendiremeyince dedim nasip değilmiş önümüzdeki ay inşallah 🙏🏻😍 şükür

Ah kuzum insallahhh

Bnce kesinlikle girebilir herseyin basi strese dayaniyor
Ben inanmiyorum. Doktorlar aciklayamadiklari her seyi stresle acikliyorlar, sebebini bulamadiklari seylere psikolojik dedikleri gibi. Eger hormon testleri normalse ve duzenli ovulasyon oluyorsa bence sorun olmamali.

Back