- 5 Nisan 2018
- 220
- 132
- 23
benimde 3 klomen denememde tutmuştu çatlatma iğnesi olmadan rabbim hiç ummadığın anda verir. inşallah tez zamanda hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın.bizde onu kullanıyoruz eşim nisandan beri onu kullanıyor biz bu testı tüp bebek merkezınde yaptırdık sonucu gonderdıler doktorunuzla görüşün dedıler ben bugun aradım tek birşeye bakılarak yorum yapılamaz genel degerlendırme yapılması lazım..Sayı ıyıdır o oranda makul duzeyde hareketlılıkte kabul edılır dedı o sebeple enıyısı doktorunuzun yorumlaması dıye cvp aldım doktora yarın gıdecem benımde 10.günüm bakalım yumoşlar ne alemde??geceb ay klomenle 3tane olmustu catlatma iğneside olmustum ama tutmadı bu ayda şimdiden hevesim yok niyeyse her ay aynı hüsran ondanmı bilmıyorum ki
inşallah canımbenimde 3 klomen denememde tutmuştu çatlatma iğnesi olmadan rabbim hiç ummadığın anda verir. inşallah tez zamanda hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın.
hiç o 36 saat saçmalığını dinleme iğne vurulduğun günü ve diğer 2 günü değerlendirinşallah canımbugun kontrole gıttım 12.gun biri 21 dıgerı 17mm yarına catlatma ıgnesı olacam yıne ilişkı gunlerını verdı sperm testi içinde yeterlı buldu sayı 70mılyon hareket 44mıluon normalde 50mılyon olması gerekıyomusta bu degerlerle de olur dedı bızım morfolojı 1di 4olmus neofortil işe yarıyor gercekten bu ayda olmazsa sanırım aşılama deneyecek umarım gerek kalmaz cunku yoruldum 3aydır doktor takıbınde yumurtlama gunlerı,ilişki günleri sonrası regl olunca bir hayal kırıklıgı sonra yine aynı şekılde kasım’dan beri ugrasıyoruz mayıs’tan beri doktor kontroluyle devam edıyoruz ne zor işlermiş ya allahım başka dert vermesinde çok zor çok
az önceyı yaptırdım saat 10.30du doktor bugun cuma ve pazar gunlerını verdi ilişki günlerini...gecen ay cok heveslıydım ıgneyı oldugum gun sankı olacak gıbı gelıyodu bu ay hıc keyfim heyecanım yok hevesim kırıldı sanırımhiç o 36 saat saçmalığını dinleme iğne vurulduğun günü ve diğer 2 günü değerlendir
bende ilk tutmayınca aynen öyle sandım ama zamanı var eminim ben hiç ümidim yokken aşılamaya geçeğim zaman öğrendim. dua et içini ferah tut yeteraz önceyı yaptırdım saat 10.30du doktor bugun cuma ve pazar gunlerını verdi ilişki günlerini...gecen ay cok heveslıydım ıgneyı oldugum gun sankı olacak gıbı gelıyodu bu ay hıc keyfim heyecanım yok hevesim kırıldı sanırım
canım tebrık ederım hayırlı olsun hamilesin darısı başımızaCanım bende anlamadım biraz karısık geldi bana
Canım testı atayım ben cok yorumlayamıyorum ama adetım bıttıgi gun 30 haziran 2-4-6-8-10-12-13 temmuz oldu ılışkı catlatma 11 temmuzda oldu sag ol canm bu aradacanım tebrık ederım hayırlı olsun hamilesin darısı başımızabişey sorcam sizin teste de baktımda anlayamadım sizde toplam sayı ve hareketlılık kactı bıde morfolojı??ben onunla bır kıyaslayım bıde ben carsamba sabah 10.30da çatlatma iğnesi oldum ogun akşam ilişki oldu cuma günü sabah 5te oldu bıde doktorun verdıgı pazar gunu var onu da sabahın 5ı falan dıye dusunuyorum siz ilişki günlerini nasıl yptınız??ben eşimin değerlerine güvensem hergün yapacamda
ya evet sızde ıgne sonrası 2gunu denemıssınız ama bizde doktor 24unde ıgneyı yaptırdı 24-26-28 verdı ıkı yumurtam vardı 12.gun 21 ve 17mm gecen ay 3tane vardı cok heveslıydım ama tutmadı bu ayda 2tane olunca daha da umutsuzlandım cuma da cok gec olmasın dıye saat 5te yaptık sabahın köründeCanım testı atayım ben cok yorumlayamıyorum ama adetım bıttıgi gun 30 haziran 2-4-6-8-10-12-13 temmuz oldu ılışkı catlatma 11 temmuzda oldu sag ol canm bu arada
Ben iğne kullanmadım bu arada cnm inşallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırsın canmya evet sızde ıgne sonrası 2gunu denemıssınız ama bizde doktor 24unde ıgneyı yaptırdı 24-26-28 verdı ıkı yumurtam vardı 12.gun 21 ve 17mm gecen ay 3tane vardı cok heveslıydım ama tutmadı bu ayda 2tane olunca daha da umutsuzlandım cuma da cok gec olmasın dıye saat 5te yaptık sabahın köründeama bende akıntı falan hıc olmadı sol kasıgım agrıyor sadece buyuk yumurtam da sol tarafımdaydı doktora yazdım dun iğneden sonra akıntı olmadı normalde hapsız ıgnesız akıntı oluyordu catladıgını anlıyordum şimdi olmayınca kafama takıldı geleyımmı dedım gelmenıze gerek yok dedı düşünmeyim dıyorum ama düşünmeden de olmuyor
Arkadaşlar bende eşimin sonucunu atsam yorumlayabilirmisiz
Hızı düşük canımArkadaşlar bende eşimin sonucunu atsam yorumlayabilirmisiz
Evet hızı düşük çıktı doktorla da görüştük o da söyledi fakat böyle olup kür deneyip hamile kalabilen varmi?Hızı düşük canım
bizim hız %1 , doktor ilaç verdi 1 aydır kullanıyoruz.. 3 ay kullanacaz toplamda.. ben eşime keçiboynuzu özü, çakşır suyu, havuç suyu içiriyorum bol bolda ceviz badem... umarm işe yararEvet hızı düşük çıktı doktorla da görüştük o da söyledi fakat böyle olup kür deneyip hamile kalabilen varmi?
Evet hızı düşük çıktı doktorla da görüştük o da söyledi fakat böyle olup kür deneyip hamile kalabilen varmi?
Tamm canimm teşekkür ederim bizede takviye verdi doktor 3 ay kullanacak inşallah nasip olur.Keçi boynuzu kürü uygulasın eşin canım, Saraçoğlu'nun internet sayfasında tarif.
Tamm canimm teşekkür ederim bizede takviye verdi doktor 3 ay kullanacak inşallah nasip olur.
benim eşimde 1 aydan fazla kullandı vitamini.. 3 ay kullanacak...
bu ay dün pik günümdü bakalım
olmayacağını bile bile umud işte..Bugünü de değerlendirin mutlakahakkında hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?