Atmamışsın canımKızlar bu eşimin sperm testi sizce nasıl
Ya canım 4 ay önce ben bu degerle hamıle kalmıştım sımdı yıne ılac takviyesi alıyor eşim acaba bu degerle yıne hamıle kalmam mümkün müHareketinde çok az bir düşüklük var canım
Maalesef düşük yaptım 3 ay önce inşallah canım sen de hamıle kalırsın bu degerlerdeyse sizin degerinizBence mümkünmorfoloji göremedim ama bizim değerlerimiz de böyle hemen hemen tabi ben hala kalamadım
Evet ılacla o hormon düşüyor cnm benım hamılelıkten önce degerim 36 ydı ılacla 2 e düştü sonra hamıle kaldım zatenBugün hormonlarıma baktırdım ama prolaktin hormonum 32 çıkmış o biraz gerdi beni
Ctesti yorumlayabilir.misiniz ?
Canım bence pek iyi degıl hem sayı az hem hareketlilik az hem de anormal sperm fazla doktor ne dedıtesti yorumlayabilir.misiniz ?
C
Canım bence pek iyi degıl hem sayı az hem hareketlilik az hem de anormal sperm fazla doktor ne dedı
BIlmıyorum benım eşimin sperm sayısı 80 ML Ken bıle ben hamıle kalmamıştım tedavıyle kalmıştım ama düşük yasadım inşallah hayırlı sonuclar alırsınbenim doktorum iyi dedi normal yolla hamile kalabilirsin dedi. esim pazartesi gosterecek kendi doktoruna
bizimkinide yorumlayabılır mısınız??salı günü doktora gösterecem eşimde 3aydan beri keçiboynuzu ve vitamın alıyor ama farklı bır hastanede yaptırmıstık öncekını..bu daha degısık geldı anlayamadıkEvet ılacla o hormon düşüyor cnm benım hamılelıkten önce degerim 36 ydı ılacla 2 e düştü sonra hamıle kaldım zaten
Canım bende anlamadım biraz karısık geldi banabizimkinide yorumlayabılır mısınız??salı günü doktora gösterecem eşimde 3aydan beri keçiboynuzu ve vitamın alıyor ama farklı bır hastanede yaptırmıstık öncekını..bu daha degısık geldı anlayamadık
bizimkinide yorumlayabılır mısınız??salı günü doktora gösterecem eşimde 3aydan beri keçiboynuzu ve vitamın alıyor ama farklı bır hastanede yaptırmıstık öncekını..bu daha degısık geldı anlayamadık
neofortil diye bir vitamin var süper tavsiye ederim biraz pahalı ama değerEvet ılacla o hormon düşüyor cnm benım hamılelıkten önce degerim 36 ydı ılacla 2 e düştü sonra hamıle kaldım zaten
bizde onu kullanıyoruz eşim nisandan beri onu kullanıyor biz bu testı tüp bebek merkezınde yaptırdık sonucu gonderdıler doktorunuzla görüşün dedıler ben bugun aradım tek birşeye bakılarak yorum yapılamaz genel degerlendırme yapılması lazım..Sayı ıyıdır o oranda makul duzeyde hareketlılıkte kabul edılır dedı o sebeple enıyısı doktorunuzun yorumlaması dıye cvp aldım doktora yarın gıdecem benımde 10.günüm bakalım yumoşlar ne alemde??geceb ay klomenle 3tane olmustu catlatma iğneside olmustum ama tutmadı bu ayda şimdiden hevesim yok niyeyse her ay aynı hüsran ondanmı bilmıyorum kineofortil diye bir vitamin var süper tavsiye ederim biraz pahalı ama değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?