Söz Kesimi kızlar sözüm yaklaştı ama hala yüzük karmaşası yaşıyoruzz..yardım

LadyDelarose

Atandım (09.07.2010)
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2007
620
2
96
Diğer
biz kendmz gidip yüzüklerimizi beğendk ayırttrdk..annesi gidip alcaktı..kuyumcuya da sorduk zaten nasıl bişi takılır diye.. o da bize söz yüzüklerini gösterdi ve artık bunlar kullanılmıyo dedi..çok ince ve basit teneke gibi..o yüzden alyansla söz yüzüğünn oratsında çok şık bi yüzük gösterdi..benimkinin üstüne ince bi sıra halinde taşlar var sevglilimnki sade.beyaz altın ve çok şık çok beğendim.alyans ama çok pahalı da değil.kayınvalidem gidip bakmış ve bunlar olmaz demiş nişanda takılan yüzük bu ozaman nişanda ne takcaz demiş..:bbo: sevglm bana söledğinde çok sinrlendm bozuldum ..acaba pahalı mı geldi de böle dedi ki??CADIARZU..bende dedimki ben nişanda ayrı bi yüzük istemiyorum zaten bunlarla devam ederz.. sizce ne yapmalayım ben onları istiyorum sevgilim de benden yana zaten ama ayrı ayrı yüzk almak mı lazm nişan söz düğün napcaz biz off kızlar fikir verin..çok az kaldı??:teselli::teselli:

yani bencede aslında sözde size tek taş taksalar sözlünüz normal yüzük taksın nşandada beğendiğiniz alyansı alın çünkü nişanda taktığınız yzük evlilik yüzüğünüz olucak. tek taş pahalı gelirse ince yüzük alın nişanda değiştirin.

kızlar doğru diyosunuz ama bunun bi standartı varmı? bildiğim kadaryla herkes nasıl isterse öyle yapıo..bi arkadaşım da sözde aldğı yüzkle devam edio şimdi evlendi:uhm:

eğer alınan yüzükler haricinde yüzük alınmıycaksa sözlünün yüzüğünü senin alman lazım canım
normale nişanda erkeğin yüzüğünü kız alır çünkü

canım benim hiçbir standardı yok aslında... herkesin bütçesine ve zevkine göre değişiyor... seçenekler farklı yaniii...

beğendiğin yüzük alyans gibi duruyor demişsin madem öyle nişanda almazsın sende madem çok beğendin... böylece sorun çözülür..

ben sözüm de söz yüzüğü aldım ince olanlardan bir de pırlanta aldım ... ben hem tektaşımı hem söz yüüzğümü takıyorum... sözlümde söz yüzüğnü takıyor....

nişanım var yakında gittik alyans aldık... onu da devamlı kullanacağım artık ...

yaniii standardı kişiye göre değişir...

bence sözde sana tektaş taksınlar..incelerden alma bencede..
alyansıda nişanda takın..
ayrıca sen dert etme,nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar bence

canım bi standardı yok..senin ve sevgilinin konuşmasına bağlı..ister tektaş aldırırsın..ister alyans ister ince söz yüzüklerinden..ama bence iki yüzüğe gerek yok..biz sözümüzde alyans taktık nişanda takılanlardan ve evlenme teklifi sırasında da tektaş takıldı..çook beğendiysen alyansı aldır nişanda aynı yüzğü takarsınız..

eğer alınan yüzükler haricinde yüzük alınmıycaksa sözlünün yüzüğünü senin alman lazım canım
normale nişanda erkeğin yüzüğünü kız alır çünkü

bu açıdan düşünmemştim hiç. şimdi biz yüzükleri aldık benm beğendklermi ama ben nişanda da ayrı bişi takmayalım dedim.bu durumda yeniden yüzük almamız gerekirse ozman değiştrriz biz de..nasıl olursa artık bilmiyorum yaa

yakında benim de sözüm olacak bu konu benim de kafamı gerçekten çok karıştırdı yani hem sözde hem nişanda ayrı ayrı alyans mı takmamız gerekiyor.Ben şöyle düşündüm sevgilim zaten tektaş yüzük alacak bunun yanında alyanslarımızı da alırız hem sözde takılır hem de nişanda takılır diye düşündüm olmaz mı ki böyle?

kızlar benim sözde tek sıra tamtur alındı bi de tektaş.tamtur alabilirsin hem uygun hem ilerde de kullanırsın.ben taktım 6-7 ay vardı arasında.nişana ayrı almak istedik.nişanım oldu 2 gün önce taktık ortak alyanslarımızı.böylesi daha anlamlı

bende snein gibi heves etmiştim.banada sözde beğendiğmiz alyans takılmıştı,biz o alyansla nişanda düğünde devam ettik,tercih meselesi 10 tane yüzüğe ne gerek var,bayana zaten tektaş,3taş,5,7 vs zaten onlar takılıo beraberliğin simgesi olan alyans tek olmalı bence söz de takılmasında bi sakınca yok yani,tabi ailelerin fikride önemli ama dahada önmlisi senin ve sevgilinin kararı...siz nası isterseniz öle yapmaya çalışın başkaları sizin istediğinizi kabul etsin

bende böyle düşünüyorummm..sözde alyans nısanda sadece bana bı tektas...ne farkederkı nısanda gene cıkartıp takıweririrz aynı yusuklerıı...bence sen begendıgını all kaynanannn değil sen takııcan bı ömur boyuu...vereliniortak

ayy cnm aynı durumdayıs..benimde sözüm bayramın bitimindeeeeee iki secenek varrrrrr...
ya alyans alcaz sürekli onu kullancaz..
yada sözde tek taş takcam erkekte bşy olmuycakk..ama nişan yapmayabilirisss..
nişan olursaaaa sözde tek taş olur nişan zamanıda alyansları takarıs..ama nişan olmassaaa sanırım alyans ve tektaş aynı anda takarıs..karar veremedik bizde...
kanladıgım kadarıyla kaynanan sözde ve nişanda farklı yüzükler takılması tarafında..sen o alyansı al cnmmm sözde takmassannn nişanda takarsınnn..

bebişim benim debildiğim sözde ince bi söz yüzüğü alınır... nişanda kalın bir alyans alınır ... o alyans evlendikten sonra yer değiştirir ..
toplamda 2 yüzük alınır

ama tabii çiftlere bağlı olarak bu büyüklerden gelen adet değişiklik gösterebiliyor

ama söz ile nişan bir arada yapmayı düşünüyorsanız ben kalın bir alyans ile tek taş al derim

mesela biz eşimle sözlenmeden önce gidip kalın alyans aldık onu hem sözde hem nişan da hem de evlendikten sonra kullanmaya devam ediyorum yalnız nişanda o yüzüğe ek olarak bir tane tek taş pırlanta aldık yani bir tane yüzüğümüz olsun ömür boyu onu kullanalım hiç değiştirmeyelim dedik..kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
slm,
söz yüzüğü ince oluyor ama onun yanına tek taş alınıyor. biz de söz yüzüğü için kuyumculara gittiğimizde çok ince yüzükler göstermişlerdi takamam gibi gelmişti, ama önüne pırlantam gelince birbirine çok yakıştılar. Nişanında da daha gösterişli alyans alırsın. söz de nişan yüzüğü alırsan karışıklık olur bence, çünkü insanlar yüzüğüne bakıp sözlendiğini ya da nişanlandığını hemencik anlıyorlar. Ama sen bilirsin tabi ki. bu arada hayırlı olsun ..

evet canım hallettik şükürr..benim beğendğm yüzükleri aldık taktık..
valla nişanlı mı sözlü mü gibi görüncem dışardan bilmiyorum :smiley-cool:

söz yüzüğü ince oluyo evet ama ben incelerin en kalınını seçtim koca alyanslar daha güzel ama nişanda nolcak bi de tek taş severler var seviyosanız sözde tek taş iyi olur nişanda da klasik alyans:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…