- 15 Temmuz 2017
- 67
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miyoppanda
-
Canım bunun nesi kotu milyonlarca insan vardır bu şekilde evet etkiler ama o kadar büyük bir etkisi olmaz puanı ve yüzdelik dilimi daha önemli senin yaşın kaç ?küçük gibisin buraya üye olmak icinkızlar sizce 30.12.2003 tarihinde doğmuş birinin 01.01.2004 yazılması kötü birşey mi. Yani 1.5 gün geç yazılmak. Kızkardeşim teoga gircek ve kontenjanlarda filan küçükleri alıyolarmış bu bi avantaj mı sizce?
Ben gerçek doğum günüm yazılsın isterim.kızlar sizce 30.12.2003 tarihinde doğmuş birinin 01.01.2004 yazılması kötü birşey mi. Yani 1.5 gün geç yazılmak. Kızkardeşim teoga gircek ve kontenjanlarda filan küçükleri alıyolarmış bu bi avantaj mı sizce?
Ama çok küçük bir ihtimal istediği okulun taban puanının sınırında bir puanı yoksa virgül bile öne geçse yasa bakılmaz kiaynı puanı alanlar arasından bir gün bile küçük olanın yerleşmesine öncelik tanınır.
Ama çok küçük bir ihtimal istediği okulun taban puanının sınırında bir puanı yoksa virgül bile öne geçse yasa bakılmaz ki
Anladım canım ama bu şartın geçerli olmasi için 400,123gibi birebir eşit olması gerek puanların ki buda çok çok düşük bir ihtimal birinin 400,124 bile olsa one geçer diye biliyorumaynı puandabirebiyorum.. atıyorum 400 alan iki kişi arasında atıyorum 25. giren bir gün bile küçük olan 26. giren büyük olandır.. 25 kişi alıyorsa dışarıda kalır..
Anladım canım ama bu şartın geçerli olmasi için 400,123gibi birebir eşit olması gerek puanların ki buda çok çok düşük bir ihtimal birinin 400,124 bile olsa one geçer diye biliyorum
sanmıyorum dezavantaj olacağınıkızlar sizce 30.12.2003 tarihinde doğmuş birinin 01.01.2004 yazılması kötü birşey mi. Yani 1.5 gün geç yazılmak. Kızkardeşim teoga gircek ve kontenjanlarda filan küçükleri alıyolarmış bu bi avantaj mı sizce?
etelri"Yerleştirmeye esas puanların eşit olması hâlinde, ağırlıklandırılmış ortak sınav puanı, eşitliğin devam etmesi hâlinde sırasıyla 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki yılsonu başarı puanı üstünlüğü, eşitliğin devam etmesi hâlinde tercih önceliği, yine eşitliğin devam etmesi hâlinde okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı, bunların da eşit olması hâlinde ise öğrencinin doğum tarihine göre yaşça küçük olanların önceliği
dikkate alınır."
Bu kadar eşitse
Bana kalırsa hanfendi değil bi çocuk felan yaşı küçük gibi geldi banahanfendi sz saka misiniz? ayni konuyu 30 kere acar mi insan??? sizin asil amaciniz ne pardon?
deil mi 30 aralık yazıyo o şahısta ve çok ağlıyo kontenjanlarda öncelik filan tanımıyolar ona bu sene teog a gircek inşallah etkilemez ama *01.01.2004 yazdırcaklarmış annesiyle bu kişiaynı puanı alanlar arasından bir gün bile küçük olanın yerleşmesine öncelik tanınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?