• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sorumu okur musunuz? Lütfen

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
kızlar sizce 30.12.2003 tarihinde doğmuş birinin 01.01.2004 yazılması kötü birşey mi. Yani 1.5 gün geç yazılmak. Kızkardeşim teoga gircek ve kontenjanlarda filan küçükleri alıyolarmış bu bi avantaj mı sizce?

kızlar sizce 30.12.2003 tarihinde doğmuş birinin 01.01.2004 yazılması kötü birşey mi. Yani 1.5 gün geç yazılmak. Kızkardeşim teoga gircek ve kontenjanlarda filan küçükleri alıyolarmış bu bi avantaj mı sizce?
Canım bunun nesi kotu milyonlarca insan vardır bu şekilde evet etkiler ama o kadar büyük bir etkisi olmaz puanı ve yüzdelik dilimi daha önemli senin yaşın kaç ?küçük gibisin buraya üye olmak icin

Ben gerçek doğum günüm yazılsın isterim.

Bilmiyorum tercihlerinde filan sorun yaşar mı .. ama insanlar seneler küçük yazılıyor ..
Bilemedim .. umarım etkilemez hayatını ..

aynı puanı alanlar arasından bir gün bile küçük olanın yerleşmesine öncelik tanınır.

"Yerleştirmeye esas puanların eşit olması hâlinde, ağırlıklandırılmış ortak sınav puanı, eşitliğin devam etmesi hâlinde sırasıyla 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki yılsonu başarı puanı üstünlüğü, eşitliğin devam etmesi hâlinde tercih önceliği, yine eşitliğin devam etmesi hâlinde okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı, bunların da eşit olması hâlinde ise öğrencinin doğum tarihine göre yaşça küçük olanların önceliği
dikkate alınır."

Bu kadar eşitse

Ama çok küçük bir ihtimal istediği okulun taban puanının sınırında bir puanı yoksa virgül bile öne geçse yasa bakılmaz ki

aynı puandan bahsediyorum.. atıyorum 400 alan iki kişi arasında atıyorum 25. giren bir gün bile küçük olan 26. giren büyük olandır.. 25 kişi alıyorsa dışarıda kalır..

aynı puandabirebiyorum.. atıyorum 400 alan iki kişi arasında atıyorum 25. giren bir gün bile küçük olan 26. giren büyük olandır.. 25 kişi alıyorsa dışarıda kalır..
Anladım canım ama bu şartın geçerli olmasi için 400,123gibi birebir eşit olması gerek puanların ki buda çok çok düşük bir ihtimal birinin 400,124 bile olsa one geçer diye biliyorum

Anladım canım ama bu şartın geçerli olmasi için 400,123gibi birebir eşit olması gerek puanların ki buda çok çok düşük bir ihtimal birinin 400,124 bile olsa one geçer diye biliyorum

ya orası öyle denk gelecekte.. yukarıda arkadaş detaylı yazmış zaten bir sürü şey eşit olmalı en son yaşmış..

sanmıyorum dezavantaj olacağını

Sanırım yeterli açıklama olmustur artık
"Yerleştirmeye esas puanların eşit olması hâlinde, ağırlıklandırılmış ortak sınav puanı, eşitliğin devam etmesi hâlinde sırasıyla 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki yılsonu başarı puanı üstünlüğü, eşitliğin devam etmesi hâlinde tercih önceliği, yine eşitliğin devam etmesi hâlinde okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı, bunların da eşit olması hâlinde ise öğrencinin doğum tarihine göre yaşça küçük olanların önceliği
dikkate alınır."

Bu kadar eşitse
etelri

aynı puanı alanlar arasından bir gün bile küçük olanın yerleşmesine öncelik tanınır.
deil mi 30 aralık yazıyo o şahısta ve çok ağlıyo kontenjanlarda öncelik filan tanımıyolar ona bu sene teog a gircek inşallah etkilemez ama *01.01.2004 yazdırcaklarmış annesiyle bu kişi

Back
X