su an 80 B cup full dolgulu sutyen kullaniyorum.doktorum 90 olur olcun dedi.90 derken sutyen olcusunu mu kasdediyorlar aceba? bunu sormayi unuttum doktora eve gelince takildi kafama.daha kucuk olcu tasiyamaz silikonu dedi.ben cok buyuk istemiyorum.90 cok mu buyuk olur???
ya işte kişiden kişiye değişen bir soru bu. msal bana sorsan 80 b ye silikon düşünmem. ben 75 a da büzüşüyorum sarkıklıktan ( ne iğrenç cidden) boyun kilon önemli 90 için ama 90 her halukarda büyük meme statüsüne girer. (bu arada 90 senin çapın evet büyüyünce demekki 90 bişey takacaksın ama ne? 90 b mi? c mi? c büyük olur ama senin tercihin elbet )
80 b sarkık haliyle küçültmeye gidilse evet, küçük olur. fakat işte ne kadar sarkık? onu doktorun bilecek. hem dikleştirme hem silikon yapılacak kadar sarkık mı? göğüs dokusu ne kadar silikon belki lazım bile değil ya da 90 olmasına gerek yok. bunlar buradaki birçok insanın sadece görsel tecrübeyle yanıtlayabileceği ayrıntılar oysa ameliyat demek hesap kitap demek. bence 90 b bir sütyen bul ve tak görsel olarak dehşet büyük gelirse gözüne, alışılamayacak gibi, o zaman hem dikleştrme hem de daha küçük silikon talep edersin. yok alışırım ben buna dersen, bin neşter izine ne hacet. sdc alttan kesi ile taktır silikonu gitsin.