Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?üstü cok şiş ama bide dikleştirme yapılmadı dmi sana
yok yapılmadı sadece meme başı küçüldü
kızlar foto attım fikir verın bana yoksa cıldırcamm
canım izlemeye alırmısın beni merak ettim bende ...
beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.Adana sadık karakaya canım
beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.Canım ben 4500e yaptirdim
beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.
beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.Bende 4500 yuvarlak yaptirdim kizlar
Csb
Canım izleyebilirmisin basillik geçtimiyok yapılmadı sadece meme başı küçüldü
Hayır doktora göre değişiyorkızlar bi şey sorucam, fiyatlar silikonun boyutuna göre mi değişiyor acaba?
Ben iki yil once oldum kesinlikle cok pismanin izlerim memelerimin 2 cm asagisinda kaldi bikini bile giyemiyorum artik. kontrollerde duzelecek dedi hala duzelmedi son gittigimde istersen yeni ameliyatla yukari cekelim dedi ama korktugum ve guvenmedigim icin bunu da goze alamadim. Zaten olcu falan alinirmis detayli sekilde ameliyat oncesinde saffet bey ise hic incelemedi bos bir ozguveni vardi pismanim.. bu mesaji su an forumda yaymaya calisiyorum cunku kimsenin benim gibi pisman olmasini istemem cok zor bir ameliyat bu ve bu gibi aksilikler insani cok uzuyorBen Kayseri de saffet ors e oluyorum cnm.