Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gecmis olsun. Ne güzel... beni de izler misin
sagol canım ızlerim tabı
Beni izlemeye alırmisın canim bi bakiyim ben foto atamadimKizlar foto attım bi bakın bakalım
benide izlemeye alırmısınKizlar foto attım bi bakın bakalım
Gecmis olsun,benide izlermisin cnm
benide izlemeye alırmısın
tabı kızlar alıyorum ama sızde dıgerlerı gıbı bakıp buralarda gezınıp amelıyatınızı olup sızde bızımle paylaşın okeymi
benide izlemeye alırmısın
canım forumdakı bır kac msjına baktım dıklestırmemı yoksa protez artı dıklestırmemı arasında kalmıssın galıba ben cevremde yaptıranlardan ornek vereyım bı arkadasım sadece dıklestırme yaptırdı yaklasık 5 yıl önce suan tekrar yaptırıyor cunku memeler malesef sert kıvamda olamıyor bu sefer kucuk bı protezde konacak bır hafta once bı arkadasım yaptırdı dıklestırme artı protez zaten memelerı normaldı küçük degıldı dıklestırme artı kucuk bı protez kondu 200cc doktorla bunu konusmamıslardı ama amelıyatta dıklestırme sonrası doktor göruntuyu begenmemıs ve koymus yanı buyuk risk alarak ama ıyıkıde yapmıs suan cok mutlu ıyıkıde koymus dıyor umarım yardımcı olmustur ornekler yaptırmısken protez koydur derım
Ay insallah canim bizede nasip olur.tabı kızlar alıyorum ama sızde dıgerlerı gıbı bakıp buralarda gezınıp amelıyatınızı olup sızde bızımle paylaşın okeymi
Valla ne düşünceli bi dr muş.canım forumdakı bır kac msjına baktım dıklestırmemı yoksa protez artı dıklestırmemı arasında kalmıssın galıba ben cevremde yaptıranlardan ornek vereyım bı arkadasım sadece dıklestırme yaptırdı yaklasık 5 yıl önce suan tekrar yaptırıyor cunku memeler malesef sert kıvamda olamıyor bu sefer kucuk bı protezde konacak bır hafta once bı arkadasım yaptırdı dıklestırme artı protez zaten memelerı normaldı küçük degıldı dıklestırme artı kucuk bı protez kondu 200cc doktorla bunu konusmamıslardı ama amelıyatta dıklestırme sonrası doktor göruntuyu begenmemıs ve koymus yanı buyuk risk alarak ama ıyıkıde yapmıs suan cok mutlu ıyıkıde koymus dıyor umarım yardımcı olmustur ornekler yaptırmısken protez koydur derım
Ay insallah canim bizede nasip olur.
Kizlar ameliyattan sonra kacmayin yazicaktim yanlış olmus
Benimde 10 günlükken başlamıştı ve üç hafta gibi sürdü. Dediğin gibi bilhassa dışarı çıktığımda soğukta çok sızlıyordu. Geçti canım merak etme. :)Kizlar bugün ilk kez meme uclarim sizliyor yani dikis yerlerim ilk günler bile böle olmamıştı hava sogudu ondanmi aacaba bi fikriniz varmı
Benimde 10 günlükken başlamıştı ve üç hafta gibi sürdü. Dediğin gibi bilhassa dışarı çıktığımda soğukta çok sızlıyordu. Geçti canım merak etme. :)
Ins canım teşekkür ederim
Leonicim merhaba, en son sen operasyon geçirdiğin için senden fikir almak istedim. Ben de 2 mart pazartesi operasyon olacağım ancak sadece 1 hafta izin alabildim ve sonraki pazartesi işe başlamam gerek, o yüzden kafamda bazı soru işaretleri var. Tecrübelerine göre senden bilgi almak isterim, elbette binyeden bünyeye ağrı ve etki değişiyor ancak kafamda bir fikir oluşur diye düşünüyorum. 1 hafta sonra
1- laptop çantası kaltırabilir miyim dersin?
2- araba kullabilir miyim?
3- biri çarpsa falan can acır mı?
4- gün içinde bilgisayarla işim çok oluyor, klavyede yazı yazmak vs can acıtıyor mu?
5- annem 1 hafta kalsa 2. Haftadan sonra kendim idare edebilir miyim? Banyo ve ev işleri açısından?
6- dışardan insanların direk anlayacağı bir görünüm oluyor mu?
Çok teşekkürler yardımın için,
Sevgiler
4- gün içinde bilgisayarla işim çok oluyor, klavyede yazı yazmak vs can acıtıyor mu?
5- annem 1 hafta kalsa 2. Haftadan sonra kendim idare edebilir miyim? Banyo ve ev işleri açısından?
Sevgiler
Leonicim merhaba, en son sen operasyon geçirdiğin için senden fikir almak istedim. Ben de 2 mart pazartesi operasyon olacağım ancak sadece 1 hafta izin alabildim ve sonraki pazartesi işe başlamam gerek, o yüzden kafamda bazı soru işaretleri var. Tecrübelerine göre senden bilgi almak isterim, elbette binyeden bünyeye ağrı ve etki değişiyor ancak kafamda bir fikir oluşur diye düşünüyorum. 1 hafta sonra
Sevgiler
Rica ederim canım yardimci olabilirsem ne mutlu bana
1-laptop çantasını omzuna asmamak kaydiyla ve uzun mesafe olmazsa taşıyabilirsin çünkü bnm bugun 15.günüm ciddi anlamda sırt ağrısı çekiyorum surekli sırt üstü yatmaktan ve spora alışkın sırt ve kollarimi calistiramadigimdan
2-araba kullanmadim onu bilmiyorum ama biraz zor gibi helede kasalti olursa zorlayabilir ani güç zorlamalari ozellikle kollarda gerçekten acıtıyor ama biburda bi arkadasimiz yavaş yavaş sürdüğünü soylemisti o yüzden buna net bi cvp veremiyorum ama bu bi fikir olurmu sana bilmiyorum doktorum 3 hafta koşu bandinda postaci yürüyüşü nu yasakladı normalde yururum ama o hayir dedigi icin dinliyorum :)
3- 3neydi bi dk :) biri carparsa kesinlikle acı yapar ondan eminim 2 yasindaki yegenimden memeye bi tokat yedim o bile sizlatti dikisleri :) o yüzden dikkatli ol
4-bilgisayar seni zorlamaz ama dedigim gibi bana 2. Haftaya girdigimden beri sirt ağrısı yapıştı surekli sirtimi yaslicak yer ariyorum
5-canim tabiki kendine yemek falan hazırlayabilirsin ama bnce elektrik supurgesinden uzak dur derim biraz 6. Gun annem duş aldirdi bana daha sonrası kendim yaptim ama saçımi ayri vucudumu ayri yikadim yavaş hareketlerle one dogru eğip
6-bilenler dışında cokta anlasilmiyor bn önceden de dolgulu sutyen giyiyodum suan giymiyorum kış aylari odemler inene kadar rahat rahat saklarsin merak etme.
Tabi bu yazdiklarim benim yasadiklarim kisiden kişiye fark edebilir benim bugün 15. Günüm sirt agrim ve hafif bir dikiş sizlamasi disinda cok iyiyim
sanada simdiden bol şans iyi anlat istediklerini korkma gerisinden herseyide sorabilirsin öptüm byee
canım söylediklerin beni biraz daha cesaretlendirdi :) Zaten artık geri dönüş yok kararımı verdim bir kere :) bakalım nasıl olacak ben de çok heyecanlıyım.
Ben de öpüyorum :)
Hadi o zaman hayirli haberlerini bekliyoruz :)
bende ameliyat olalı 2ay oldu canım 2.sorunu ben cevaplıyım 20gün araba kullanmak yasaktı bana ben 1ay kullanmadım 1.ayın sonunda sürdüğumde bile biraz zorlandım buarada aracım manuel vites seninki otomatikse sorun olmaz bence şimdiden hayırlı olsun memişlerincanım söylediklerin beni biraz daha cesaretlendirdi :) Zaten artık geri dönüş yok kararımı verdim bir kere :) bakalım nasıl olacak ben de çok heyecanlıyım.
Cnm hayirli olsun kararin.ben 9.gun araba kullandim ama otomatik vites.sorun yasamadimcanım söylediklerin beni biraz daha cesaretlendirdi :) Zaten artık geri dönüş yok kararımı verdim bir kere :) bakalım nasıl olacak ben de çok heyecanlıyım.
Rica ederim canım yardimci olabilirsem ne mutlu bana
1-laptop çantasını omzuna asmamak kaydiyla ve uzun mesafe olmazsa taşıyabilirsin çünkü bnm bugun 15.günüm ciddi anlamda sırt ağrısı çekiyorum surekli sırt üstü yatmaktan ve spora alışkın sırt ve kollarimi calistiramadigimdan
2-araba kullanmadim onu bilmiyorum ama biraz zor gibi helede kasalti olursa zorlayabilir ani güç zorlamalari ozellikle kollarda gerçekten acıtıyor ama biburda bi arkadasimiz yavaş yavaş sürdüğünü soylemisti o yüzden buna net bi cvp veremiyorum ama bu bi fikir olurmu sana bilmiyorum doktorum 3 hafta koşu bandinda postaci yürüyüşü nu yasakladı normalde yururum ama o hayir dedigi icin dinliyorum :)
3- 3neydi bi dk :) biri carparsa kesinlikle acı yapar ondan eminim 2 yasindaki yegenimden memeye bi tokat yedim o bile sizlatti dikisleri :) o yüzden dikkatli ol
4-bilgisayar seni zorlamaz ama dedigim gibi bana 2. Haftaya girdigimden beri sirt ağrısı yapıştı surekli sirtimi yaslicak yer ariyorum
5-canim tabiki kendine yemek falan hazırlayabilirsin ama bnce elektrik supurgesinden uzak dur derim biraz 6. Gun annem duş aldirdi bana daha sonrası kendim yaptim ama saçımi ayri vucudumu ayri yikadim yavaş hareketlerle one dogru eğip
6-bilenler dışında cokta anlasilmiyor bn önceden de dolgulu sutyen giyiyodum suan giymiyorum kış aylari odemler inene kadar rahat rahat saklarsin merak etme.
Tabi bu yazdiklarim benim yasadiklarim kisiden kişiye fark edebilir benim bugün 15. Günüm sirt agrim ve hafif bir dikiş sizlamasi disinda cok iyiyim
sanada simdiden bol şans iyi anlat istediklerini korkma gerisinden herseyide sorabilirsin öptüm byee
Merhabaa, sanırım spor yapıyorsunuz sizde, bende fitness yapıyorum. Ameliyattan sonra ne kadar süre spor yapamıyoruz??