• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

leoni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
canlar uzun arastırmalar endişeler kafa karısıklıkları derken doktorumunda kafamdakı deli soruları bitirmesi sonucu 10 gün sonra bu minik bicikleri büyütüyorum inş doktorum 275cc uygun gördü ama 300ccde denicek cunku beni hantal göstersın ıstemıyorum ayrıca yıne küçükte durmasın dedım bu konudada fikirlerınız varsa duymak ısterim bana fotolarını gösterıp ayrıca fikir veren herkesede tesekkür ediyorum :KK19:

canlar uzun arastırmalar endişeler kafa karısıklıkları derken doktorumunda kafamdakı deli soruları bitirmesi sonucu 10 gün sonra bu minik bicikleri büyütüyorum inş doktorum 275cc uygun gördü ama 300ccde denicek cunku beni hantal göstersın ıstemıyorum ayrıca yıne küçükte durmasın dedım bu konudada fikirlerınız varsa duymak ısterim bana fotolarını gösterıp ayrıca fikir veren herkesede tesekkür ediyorum :KK19:
Ayy hadi hayirlisi canim az kalmis geri sayim baslasin guzel memisler icin:KK19:
Doktorun kim ve diklestirme onerdimi sana ? Simdi gogus dokuna gore 275/300 iyi bir olcu bence daha buyugu hantal gibi durabilir canim haklisin su an kac cm geliyo meme alt olcun ve ustun ?

Şimdiden hayırlı olsun canım ;)

Hayırlı olsun canım şimdiden, benim doktorum da 275 demişti, 300ü de denerim demişti ama 325 taktı. İnşallah beğeneceğin şekilde olur.

Ayyy sen benden 1 gun once olacaksin.31 ocak ta benim tarihim.hepimiz saglicakla atlatalim ins.

Ayy hadi hayirlisi canim az kalmis geri sayim baslasin guzel memisler icin:KK19:
Doktorun kim ve diklestirme onerdimi sana ? Simdi gogus dokuna gore 275/300 iyi bir olcu bence daha buyugu hantal gibi durabilir canim haklisin su an kac cm geliyo meme alt olcun ve ustun ?

canım alt 83 memeden olcunce88 bnde anlamadım bu işi diklestirme degılde kahverengı bölumu kucultmesını istedım doktorumda onayladı o arada bi kaç santim farketmıs olacak doktorum sadık karakaya ayrıca aynı muaynehanede bı doktor daha varmıs ıkıncı gıdısımde farkettım memıslerı dusunmekten görmemısım bıle kendısı mahmut yıldız doktorum son kontrolde onuda cagırdı beraber bakıp hemfikir oldular bi memeye buyuk ıhtımal farklı takacaklar sekreter hnm genelde amelıyata beraber gırıyolar dedı bu bı avantaj bence ıkı farklı göz ıns güzel olur :KK36:

Kararın hayırlı olsun canım, ameliyat sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım çünkü banada doktorlar aleora kısmının küçültülmesi gerektiğini söylüyorlar,bense tekrar düzgün eklenmesse diye korktuğumdan ameliyat olamıyorum

Kararın hayırlı olsun canım, ameliyat sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım çünkü banada doktorlar aleora kısmının küçültülmesi gerektiğini söylüyorlar,bense tekrar düzgün eklenmesse diye korktuğumdan ameliyat olamıyorum

Canım bnde o kadar takildimki ilk once bu iz mevzularina ama sonra baktigim fotolarda aleora kısmı büyük olanlar hic hosuma gitmiyor çünkü bnimkide büyük protez girincede dahada gerilecek o yüzden doktorumunda sayesinde icim rahat allah hicbirimizi pisman etmesin

cumaa günü bizim günümüzz hayırlı günn ayşegüll öpüyrumm :):) ben senın doktorununda sana en yakışanı yapacagına inanıyorum bence hiç kafanı takma :)

Back
X