blue_aquamarine kırarım boynuzunuzu iblis Kayıtlı Üye 22 Kasım 2010 303 1 46 Ankara 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay83 #21 zor türkiyede boşanmak gerçekten ben ablamdan biliyorum üstüne nafaka velayet bir sürü uzantsı..inşallah bundan sonra hayatında huzur olur..
zor türkiyede boşanmak gerçekten ben ablamdan biliyorum üstüne nafaka velayet bir sürü uzantsı..inşallah bundan sonra hayatında huzur olur..
belinay83 acısada öldürmez.. Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 997 7 66 Bursa 4 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay83 #22 SEVCAN_84 .!.: umarım yeni hayatında çok mutlu olursun herşey gönlünce olsun rabbim seni huzurlu sağlıklı ve mutlu kılsın :)) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)
SEVCAN_84 .!.: umarım yeni hayatında çok mutlu olursun herşey gönlünce olsun rabbim seni huzurlu sağlıklı ve mutlu kılsın :)) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)
belinay83 acısada öldürmez.. Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 997 7 66 Bursa 4 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay83 #23 blue_aquamarine .!.: zor türkiyede boşanmak gerçekten ben ablamdan biliyorum üstüne nafaka velayet bir sürü uzantsı..inşallah bundan sonra hayatında huzur olur.. Genişletmek için tıkla... bende öle düşünüyordun baya uzayacaktı ama rabbim yüzüme baktı kim benim durumumdaysa rabbim yardımcısı olsun inşş:)
blue_aquamarine .!.: zor türkiyede boşanmak gerçekten ben ablamdan biliyorum üstüne nafaka velayet bir sürü uzantsı..inşallah bundan sonra hayatında huzur olur.. Genişletmek için tıkla... bende öle düşünüyordun baya uzayacaktı ama rabbim yüzüme baktı kim benim durumumdaysa rabbim yardımcısı olsun inşş:)
M melike28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2011 43 0 36 İngiltere 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi belinay83 #24 canim hakkinda hayirlisi olsun yeni hayatinda basarilar dilerim insallah eski günleri yasamazsin tekrardan
canim hakkinda hayirlisi olsun yeni hayatinda basarilar dilerim insallah eski günleri yasamazsin tekrardan