umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.141 389 17 Eylül 2024 Konu Sahibi chkragull #21 chkragull .!.: Gittim muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi Genişletmek için tıkla... O nasıl bir saçmalık ya ve başka doktora da gitmedinmi kesildimi kanaman devam ediyomu hălă
chkragull .!.: Gittim muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi Genişletmek için tıkla... O nasıl bir saçmalık ya ve başka doktora da gitmedinmi kesildimi kanaman devam ediyomu hălă
C chkragull Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 191 26 24 17 Eylül 2024 Konu Sahibi chkragull #22 umutsuzkedii .!.: O nasıl bir saçmalık ya ve başka doktora da gitmedinmi kesildimi kanaman devam ediyomu hălă Genişletmek için tıkla... Kesildi çok şükür ya sonuçlarımda tam çıkmadığı için emin olamadım başka doktora da gitmeye
umutsuzkedii .!.: O nasıl bir saçmalık ya ve başka doktora da gitmedinmi kesildimi kanaman devam ediyomu hălă Genişletmek için tıkla... Kesildi çok şükür ya sonuçlarımda tam çıkmadığı için emin olamadım başka doktora da gitmeye
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.141 389 17 Eylül 2024 Konu Sahibi chkragull #23 chkragull .!.: Kesildi çok şükür ya sonuçlarımda tam çıkmadığı için emin olamadım başka doktora da gitmeye Genişletmek için tıkla... İyi bari çok şükür dikkat et sen yinede ne olur ne olmaz
chkragull .!.: Kesildi çok şükür ya sonuçlarımda tam çıkmadığı için emin olamadım başka doktora da gitmeye Genişletmek için tıkla... İyi bari çok şükür dikkat et sen yinede ne olur ne olmaz
oglak_kadini The Devil's Advocate. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Haziran 2013 21.200 16.797 17 Eylül 2024 Konu Sahibi chkragull #24 chkragull .!.: Gittim muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi Genişletmek için tıkla... tutunma kanaması kırmızı olmaz seninkinin rengi neydi
chkragull .!.: Gittim muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi Genişletmek için tıkla... tutunma kanaması kırmızı olmaz seninkinin rengi neydi