Kızlar sonucuma bakar mısınız

Gözün aydın adetin mi geçti anladin test ettin bana da yardımcı olurmusun bnm değer 0.1 çıktı doktor Bi ihtimal dedi ilaç falan kullanma dedi kadın doğuma çıkmamı soyledi

Gözün aydın adetin mi geçti anladin test ettin bana da yardımcı olurmusun bnm değer 0.1 çıktı doktor Bi ihtimal dedi ilaç falan kullanma dedi kadın doğuma çıkmamı soyledi
Ah kuzum başıma gelmeyen kalmadı benim adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı dün yoğun kanamam oldu doktora gittim tutunma dedi muayene etmedi

Ah kuzum başıma gelmeyen kalmadı benim adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı dün yoğun kanamam oldu doktora gittim tutunma dedi muayene etmedi
Bnm kanama hiç grmedimde gogusum aşırı agri girdi ve belim kazıkların karnım başım çok kötüydü bugün 5 gün oldu geçeli bndd ümit ediyorum ama

Bnm kanama hiç grmedimde gogusum aşırı agri girdi ve belim kazıkların karnım başım çok kötüydü bugün 5 gün oldu geçeli bndd ümit ediyorum ama
Kuzum benimde 1 gün geçtiğinde yaptım yaptım testim silik çizgiydi dün kanamam olunca acaba adet mi oluyorum diye tekrarladım kopkoyu çoktı 1 hafta geçti üstünden sende yenile testini isterse

Ayy kuzum çok teşekkür ederim inşallah dün kanamam olunca çok korkmuştum
hamileyken adet görenler dahi oluyor, pozitif düşünün değeriniz düşük değil, inşallah sağlıkla ilerler. doktorun muayene etmemesi kafanıza takıldıysa ya da güvenmediyseniz başka doktora daha gidin. ben 2 ay önce düşük yaptığım süreçte 2 doktor değiştirmek zorunda kaldım, bazıları ihmalkar oluyor

Gerçekten öyleydi hiç sallamıyordu doktor kafasına göre peki sizce kaç hafatlıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…