• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar şoktayım nolur bakın

Tulpar16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
340
455
53
27
erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…

erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…

Soru mu bu ? Ayrılacaksın tabi ki.

Ayrılın?! Yani kedi kuyruğundan sonra! nasıl arkadaş kalabildiniz hatta sevgili olabildiniz ki? Hayret... Belki illegal sayfalarda cesaret oyunlarına katılıp iğrenç videolar paylaşıyordur ve siz en masumuna denk geldiniz..

Siz de bi yerinizi kesip kendisine bağışlayın (!) Ne yapacağınızı bi de soruyo musunuz gerçekten ya? Kedinin kuyruğunu kesip çantasına atan biriyle nasıl iletişimi devam ettirip bi de üstüne sevgili olabiliyosunuz ya?

Senide yer o manyak ayrıl.

ay dayanamadim bir daha yazacagim!
delirmemek elde degil!

boyle bir adama nasil sevgi duyabiliyorsunuz? boyle bir manyagin yaninda nasil durmaya cesaret edebiliyorsunuz? boyle bir psikopatin size birsey yapabilecegini nasil dusunemiyorsunuz?
nasil bu kadar akil tutulmasi yasayabiliyorsunuz?

Siz de bi yerinizi kesip kendisine bağışlayın (!) Ne yapacağınızı bi de soruyo musunuz gerçekten ya? Kedinin kuyruğunu kesip çantasına atan biriyle nasıl iletişimi devam ettirip bi de üstüne sevgili olabiliyosunuz ya?
sevgili olduktan sonra sorabildim

Psikiyatra gitmeli, normal olmadığı kesin. Şiddete öldürmeye hayvanla başlar, insana zarar vermeye kadar işi götürürler. Can güvenliğiniz adına bu adamı hayatınızdan çıkartın ve uzak durun. Taşkınlık yapmaya kalkarsa şikayet edip korunma talep edin. Psikopat birinin ne yapacağı belli olmaz.

Back