• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri !!!!!!!!!!kızlar slm..bu modeller nasıl?sizce hangisi

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Merhaba kızlar hergün yeni modller bulup ıkı secenek arasında kalıorum...yıne sıze sormaya kara verdım...ama bulkarı cok begendım...yalnız burdan cok saglam fıkırler cıkıo yorum yaparsanız sevınırım...sızce hangi model daha guzel.. $B5_jpg_580.jpg $413.jpg

bende 1.modeli begendim ...

eğer vücut tipinize uyarsa tabiki 1.
Iknici berbat

ben her ikisinide beğenmedim..:50::50::50::50:
1. Daha iyi 2.ye göre
2. çok fena:50::50::50:

ikisi de tarzım değil ama ilki iyi, ikinciyi sakın denemeyin bence. Mutluluklar...

birincinin askıları olumcak onu belirytmeyi unutrtum...ikiyi de neden berbat buldunuz anlamadım ::43::43::52::52::52:

ikisi de tarzım değil ama ilki iyi, ikinciyi sakın denemeyin bence. mutluluklar...

ben her ikisinide beğenmedim..:50::50::50::50:
1. daha iyi 2.ye göre
2. çok fena:50::50::50:

bende 1.modeli begendim ...

eğer vücut tipinize uyarsa tabiki 1.
iknici berbat

birincinin askıları olumcak onu belirytmeyi unutrtum...ikiyi de neden berbat buldunuz anlamadım ::43::43::52::52::52:

Üzgünüm her ikisinide beğenmedim.
peki sizler nasıl modller sevıosunuz kızlar :)

İlk eklediğin ikisini beğenmedim :S
Ama en son eklediğin çok harika olmasada diğerlerine göre iyi...

göz yorucu, kaliteli ve asil durmuyor maalesef :( en sevmediğim gelinlik modellerinden.. parlak kalın kumaşlar toplanıp bir yerlere tutturuluyor :50:

hepsinin içinden en güzeli 3.canım çok beğendim diğerleri hoş deil yani

göz yorucu, kaliteli ve asil durmuyor maalesef :( en sevmediğim gelinlik modellerinden.. parlak kalın kumaşlar toplanıp bir yerlere tutturuluyor :50:
Kesinlikle katılıyorum gelinlik ne kadar karman çorman olursa o kadar gösterişli olur sanmayın aksine basitleştiriyor bencee 3. sü 2. yi zaten deneme çok komik bi gelinlik :)

Bütün yorumlara katılıyorum 2. asla---- 1. ve 3. olabılır ama daha da guzel bulabılırsın. içlerinde en güzeli de 3.

Back