6senelık evlıyım 3yasnda evladım var ama esım son uc aydır devamlı chatlerde kadınlr konusmkda onlarn yuzunde sıddet gordum dudagım patladı daha yenı duzeldı bu kadınlardan bırı allmnyada ıckı ıcermıs kocası bır kızı var kuma gelımmı dıyo andm kadaryla para yemeye calsıyor dıgerıde numarasını bılıyorum 0542 dun esımın ynnda arıyor evımde dort dortluk kadınıımo gelmeden suslenır puslenırım bklerm oglum cok bglı babasz bırgun durmz bn yetım buyudum babam yok aılem hepsı okums ınsan onlar durumu ıyı bn onu tum kötu alısknlıklardn kurtardm 3ay oncesne kdr 5vakıt namaznda bnmle ogluyla ılgılnn adamdı
1sene ıssz kaldı ac kaldım tokum dedım ıdarelı cok ısteyen bır kaadın olmadım bonzaı denn ıletten bıle kurtrdm onu suan duzgun bır ısı var teseturlu bır bynm ama evde hıc bakımsz dolasmm ama aynayabıle kuser oldum bn
kuranladuayla sabredıyorum cnaıma kıysam yavruma kım bakar bılmıyom kızlar rabbım kımsenn yuvasını dagıtmasn alahım bu ılet ınsanlardan kkurtrsn bu arada lıse mezunuyum muhasebe suan ıs arıyom claıscm hayatta kımseye guvnm kalmadı artık kendım ıcın yasamıyorum sınır krızlerı gecırıyorum oglum ıcın yasıyorum
1sene ıssz kaldı ac kaldım tokum dedım ıdarelı cok ısteyen bır kaadın olmadım bonzaı denn ıletten bıle kurtrdm onu suan duzgun bır ısı var teseturlu bır bynm ama evde hıc bakımsz dolasmm ama aynayabıle kuser oldum bn
kuranladuayla sabredıyorum cnaıma kıysam yavruma kım bakar bılmıyom kızlar rabbım kımsenn yuvasını dagıtmasn alahım bu ılet ınsanlardan kkurtrsn bu arada lıse mezunuyum muhasebe suan ıs arıyom claıscm hayatta kımseye guvnm kalmadı artık kendım ıcın yasamıyorum sınır krızlerı gecırıyorum oglum ıcın yasıyorum